➪ IZDAVANJE- STAN: 60m2 – West Kula, Novi Beograd

  • 60 m2
  • Namešten
  • 13 - sprat

📏 60m2
💸 CENA: 1.600€
📍 West 65, Novi Beograd

Ponosno vam predstavljamo luksuzni stan koji je dostupan za iznajmljivanje na 13. spratu u prestižnom kompleksu West 65. Ovaj moderni stan od 60m2 nudi izvanredan komfor i brojne pogodnosti koje će zadovoljiti i najzahtevnije stanare.

Stan se prostire na sunčanoj strani zgrade, što omogućava obilje prirodne svetlosti tokom celog dana. Opremljen je vrhunskim nameštajem i detaljima koji pružaju osećaj luksuza i udobnosti. Grejanje je na centralno, iz toplane, uz mogućnost kontrole utroška uz pomoć kalorimetara.

Jedna od najvećih prednosti ovog stana je njegov pet-friendly status. Ako imate kućnog ljubimca, možete ga bez brige dovesti sa sobom. Kompleks West 65 pruža prijateljsko okruženje za kućne ljubimce, sa parkovima i šetalištima u blizini.

Izuzetno povoljna lokacija kompleksa West 65 omogućava vam laku dostupnost svim važnim delovima grada. Uživaćete u pogledu na panoramu grada sa 13. sprata, pružajući vam jedinstven doživljaj svetlosnih gradskih svetala i lepote okolnih pejzaža.

Ulazak u zgradu je obezbeđeno pomoću kartice, pružajući vam potpunu sigurnost i privatnost. Dodatno, kompleks West 65 nudi brojne pogodnosti za stanare, uključujući spa centar, jacuzzi, saunu i teretanu. Možete se opustiti i uživati u wellness aktivnostima bez napuštanja zgrade.

Za vlasnike automobila, obezbeđeno je garažno mesto u sigurnoj garaži kompleksa. Vaše vozilo će biti zaštićeno od vremenskih uslova i omogućeno vam je praktično parkiranje.

Ukratko, ovaj svetao stan na 13. spratu kompleksa West 65 pruža vrhunski luksuz i udobnost. Sa panoramskim pogledom na grad, pet-friendly okruženjem, pogodnostima kao što su spa centar, jacuzzi, sauna, teretana i garažno mesto, ovo je savršeno mesto za život. Ne propustite priliku da iskusite život u jednom od najprestižnijih kompleksa u gradu.

BC PROPERTIES BEOGRAD
📞 +381 64 000 00 26
📍 Trg Nikole Pašića 5, Belgrade
✉️ office@bcproperties.rs

  • 60 m2
  • Namešten
  • 13 - sprat

BC PROPERTIES BEOGRAD
Agencija za nekretnine
Telefon: +381 64 00000 26
Email: info@bcproperties.rs

Send listing report

You already reported this listing

This is private and won't be shared with the owner.

Appointments

 

 / 

Sign in

Send Message

My favorites

Application Form

Claim Business

Share