➪ IZDAVANJE – STAN: 66m2 – Splitska, Hotel Srbija, Voždovac

  • 66 m2
  • Namešten
  • 3 - sprat

📏 66m2
💸 CENA: 500€
📍 Splitska, Voždovac, Beograd

Predstavljamo vam ovaj predivan stan dostupan za iznajmljivanje u ulici Splitska, preko puta hotela Srbija. Stan se prostire na 66m2 i nalazi se na trećem spratu u zgradi bez lifta.

Ovaj stan ima funkcionalan raspored sa dve spavaće sobe i prostranom dnevnom sobom, pružajući dovoljno prostora za udoban život. Takođe, stan ima terasu gde možete uživati u svežem vazduhu i lepom pogledu. Uz to, stan je opremljen klima uređajem kako biste se osećali prijatno tokom svih godišnjih doba.

Kompletna kuhinja je opremljena svim potrebnim uređajima i priborom, omogućavajući vam pripremu obroka sa lakoćom. Stan je kompletno opremljen za udoban boravak, pružajući vam sve što vam je potrebno za duži vremenski period iznajmljivanja.

Lokacija stana je izuzetno povoljna, sa blizinom hotela Srbija i svih važnih sadržaja u okolini. Takođe, dobro je povezan sa javnim prevozom, olakšavajući vam svakodnevne aktivnosti i putovanja.

Ne propustite priliku da iznajmite ovaj kompletan stan na duži vremenski period. Za dodatne informacije i zakazivanje obilaska stana, slobodno nas kontaktirajte odmah.

BC PROPERTIES BEOGRAD
📞 +381 64 000 00 26
📍 Trg Nikole Pašića 5, Belgrade
✉️ office@bcproperties.rs

  • 66 m2
  • Namešten
  • 3 - sprat

BC PROPERTIES BEOGRAD
Agencija za nekretnine
Telefon: +381 64 00000 26
Email: info@bcproperties.rs

Send listing report

You already reported this listing

This is private and won't be shared with the owner.

Appointments

 

 / 

Sign in

Send Message

My favorites

Application Form

Claim Business

Share