➪ IZDAVANJE – STAN: 80m2 – Šumatovačka, Hram sv. Save, Vračar, Beograd

  • 80 m2
  • Namešten
  • 4 - sprat

📏 80m2
💸 CENA: 800 €
📍 Šumatovačka, Vračar, Beograd

Predstavljamo Vam ovaj predivan stan za iznajmljivanje, smešten na atraktivnoj lokaciji u blizini Hrama svetog Save na Vračaru, u ulici Šumatovačkoj.

Ovaj prostrani stan površine 80m2 nalazi se na četvrtom spratu nove zgrade, pružajući vam predivan pogled na okolinu. Stan je kompletno namešten sa pažnjom posvećenom detaljima, nudeći vam sve što vam je potrebno za udoban i prijatan boravak.

Sa tri prostrane sobe, uključujući dve spavaće sobe i dnevnu sobu, ovaj stan pruža dovoljno prostora za vas i vašu porodicu. Uživajte u moderno opremljenoj kuhinji sa svim potrebnim aparatima, koja će vam omogućiti pripremu ukusnih obroka i uživanje u zajedničkim obrocima.

Kupatilo je moderno i funkcionalno, pružajući vam osećaj raskoši i komfora. Dodatno, stan ima i prelepu zastakljenu terasu gde možete uživati u toplim letnjim danima ili ugodnim večerima sa pogledom na grad.

Lokacija stana je izuzetno atraktivna, u neposrednoj blizini Hrama svetog Save, sa brojnim sadržajima, restoranima, kafićima i prodavnicama u okolini. Takođe, dobro je povezan sa gradskim prevozom, olakšavajući vam svakodnevne aktivnosti i putovanja po gradu.

Ne propustite priliku da iznajmite ovaj elegantan stan i uživate u svim prednostima koje vam pruža ova sjajna lokacija. Za više informacija i zakazivanje obilaska stana, slobodno nas kontaktirajte. Očekujemo vaš poziv i priliku da vam pokažemo ovo prelepo mesto koje će vam pružiti nezaboravan boravak na Vračaru.

BC PROPERTIES BEOGRAD
📞 +381 64 000 00 26
📍 Trg Nikole Pašića 5, Belgrade
✉️ office@bcproperties.rs

  • 80 m2
  • Namešten
  • 4 - sprat

BC PROPERTIES BEOGRAD
Agencija za nekretnine
Telefon: +381 64 00000 26
Email: info@bcproperties.rs

Send listing report

You already reported this listing

This is private and won't be shared with the owner.

Appointments

 

 / 

Sign in

Send Message

My favorites

Application Form

Claim Business

Share