➪ IZDAVANJE – STAN: 95m2 – Simićeva, Senjak, Savski venac

  • 95 m2
  • Namešten
  • Prizemlje

🏢 Lokacija: Senjak, Beograd
📐 Veličina: 95m²
🛌 Spavaće sobe: 3
🛋 Dnevna soba: 1
🌳 Terasa: Da
🅿 Parking: DA

Otvorite svoje srce prema prirodnom svetlu i prostranosti ovog izuzetnog stana na Senjaku. Stan se ističe obiljem prozora i vrata, pružajući osećaj otvorenosti i povezanosti sa prirodom. Osim toga, stan ima svoju otvorenu terasu sa prelepom baštom, kao i jednu zastakljenu terasu, koja omogućava uživanje u toplini sunčevih zraka tokom cele godine.

Ovaj prostrani stan ima tri spavaće sobe, sa dodatnom mogućnošću da jedna od njih bude pretvorena u radnu sobu. Takođe, poseduje jedno veliko kupatilo i odvojeni toalet. Sve ovo čini ovu nekretninu savršenim domom za porodični život ili za one koji cene dodatni prostor za rad ili hobije.

Lokacija ovog stana je izuzetno povoljna, jer se nalazi u blizini osnovne škole, kao i dve internacionalne škole, što ga čini idealnim za porodice sa decom. Pijaca, marketi i kafići su takođe u neposrednoj blizini, pružajući vam lakoću i praktičnost u svakodnevnom životu. Uz to, Beograd na vodi je udaljen samo 10 minuta hoda, dok se Sajam, autobuska stanica i Ada Ciganlija nalaze na svega 2 km udaljenosti.

Stan se nalazi u prizemlju zgrade, što je posebno povoljno za one koji žele lak pristup svom domu i izbegavaju stepenice. Ova mirna lokacija na Senjaku pruža opuštajuću i prijatnu atmosferu za vaš dom.

Ne propustite priliku da živite u ovom svetlom i prostranom stanu sa prelepom baštom na jednoj od najtraženijih lokacija u Beogradu.

BC PROPERTIES BEOGRAD
📞 +381 64 000 00 26
📍 Trg Nikole Pašića 5, Belgrade
✉️ office@bcproperties.rs

  • 95 m2
  • Namešten
  • Prizemlje

BC PROPERTIES BEOGRAD
Agencija za nekretnine
Telefon: +381 64 00000 26
Email: info@bcproperties.rs

Send listing report

You already reported this listing

This is private and won't be shared with the owner.

Appointments

 

 / 

Sign in

Send Message

My favorites

Application Form

Claim Business

Share