IZDAVANJE – STAN: 85m2 – Kralja Vladimira, Autokomanda, Beograd

  • 85 m2
  • Polunamešten
  • Prizemlje

Prostrani i funkcionalni stan u neposrednoj blizini Autokomande na Vozdovcu je upravo postao dostupan za izdavanje! Sa tri spavaće sobe, dva kupatila (jedno sa kadom) i kuhinjom, ovaj stan je savršen za sve koji traže kvalitetan i moderno uređen prostor za život ili rad. Stan se nalazi u prizemlju zgrade i pruža izuzetan komfor i privatnost.

Stan je trenutno polunamešten, ali po vašem zahtevu imamo mogućnost da se opremi modernim i kvalitetnim nameštajem, kako bi vaš životni ili radni prostor bio potpuno opremljen po vašem ukusu i potrebama. Osim toga, stan je idealan i kao poslovni prostor, što ga čini još privlačnijim za preduzetnike i kompanije koje traže kvalitetan i funkcionalan prostor za svoj posao.

Stan je dostupan za izdavanje odmah, a ako tražite prostor koji spaja kvalitet, funkcionalnost i moderni dizajn, ne propustite ovu priliku da stvorite svoj dom ili radni prostor u srcu Vozdovca!

Ne propustite priliku da stvorite svoj dom u srcu Vozdovca! Kontaktirajte nas da saznate više o ovom neverovatnom stanu.

Hvala na interesovanju, radujemo se vašem pozivu!

BC PROPERTIES BEOGRAD
adresa: Trg Nikole Pašiča 5, Beograd
telefon: +381 64 000 00 26
www.bcproperties.rs

  • 85 m2
  • Polunamešten
  • Prizemlje

BC PROPERTIES BEOGRAD
Agencija za nekretnine
Telefon: +381 64 00000 26
Email: info@bcproperties.rs

Send listing report

You already reported this listing

This is private and won't be shared with the owner.

Appointments

 

 / 

Sign in

Send Message

My favorites

Application Form

Claim Business

Share