IZDAVANJE – STAN: 130m2 – Braće Jugovića, Dorćol, Centar, Beograd

  • 130 m2
  • Polunamešten
  • 3 - sprat

Ponosno Vam predstavljamo fantastičan stan u samom centru Beograda, na izuzetnoj lokaciji u neposrednoj blizini Trga Republike. Stan se nalazi na trećem spratu stambene zgrade koja je zaštićena kao spomenik kulture, te predstavlja jedinstveno mesto za život.

Ovaj prostrani stan, površine 130m2, nudi sve što Vam je potrebno za udoban i prijatan život u gradu. Stan se izdaje polunamešten i sastoji se od tri velike sobe, dva kupatila, kuhinje i terase. Svaka soba je pažljivo dizajnirana i uređena sa ukusom i stilom, sa naglaskom na funkcionalnosti i praktičnosti.

Uprkos tome što se nalazi na trećem spratu bez lifta, ovaj stan Vam pruža mogućnost da uživate u prelepom pogledu na grad. Kako bi Vam život bio što jednostavniji, stan se nalazi u neposrednoj blizini svih neophodnih sadržaja, kao što su restorani, prodavnice, bioskopi i drugi zabavni objekti.

Ova nekretnina predstavlja idealan izbor za sve koji žele da žive u samom centru grada, u prostoru koji odiše elegancijom, stilom i udobnošću. Ne propustite ovu priliku i pozovite nas kako biste dogovorili razgledanje stana. Naša agencija za nekretnine stoji Vam na raspolaganju i pruža Vam sve neophodne informacije i podršku kako biste pronašli idealan dom za sebe.

VIDEO KLIP MOŽETE POGLEDATI NA SLEDEĆEM LINKU KLIKNI OVDE ZA VIDEO

BC PROPERTIES BEOGRAD
adresa: Trg Nikole Pašića 5, Beograd
telefon: +381 64 000 00 26
email: office@bcproperties.rs

  • 130 m2
  • Polunamešten
  • 3 - sprat

BC PROPERTIES BEOGRAD
Agencija za nekretnine
Telefon: +381 64 00000 26
Email: info@bcproperties.rs

Send listing report

You already reported this listing

This is private and won't be shared with the owner.

Appointments

 

 / 

Sign in

Send Message

My favorites

Application Form

Claim Business

Share