IZDAVANJE – STAN: 132m2 – Ćirila i Metodija, Zvezdara, Beograd

  • 132 m2
  • Namešten
  • 2 – sprat

Imamo izvanrednu ponudu za Vas - predivan LUX stan na Zvezdari, u neposrednoj blizini Vukovog spomenika, smešten u modernom i luksuznom poslovno-stambenom kompleksu.

Ovaj stan je idealan za one koji traže prostran i moderno uređen prostor, sa puno prirodne svetlosti i vrhunskim sadržajima. Sastoji se od velike i prostrane dnevne sobe i čak 4 spavaće sobe, što ga čini savršenim za veće porodice ili za one koji vole da imaju više prostora za sebe.

Stan je u potpunosti opremljen svim neophodnim sadržajima i nameštajem vrhunskog kvaliteta, što će Vam omogućiti da se osećate kao kod kuće. Takođe, u okviru kompleksa se nalaze i sjajni sadržaji poput bazena i teretane, što će Vam omogućiti da se opustite i uživate u luksuznom životu.

Nalazi se u neposrednoj blizini svih potrebnih sadržaja - prodavnica, restorana, kafića, škola i vrtića, što ga čini idealnim za porodice sa decom ili za one koji žele da budu u centru dešavanja. Takođe, dobra povezanost sa gradskim prevozom omogućava Vam da brzo i jednostavno stignete do bilo kog dela grada.

Ne propustite ovu priliku da se uselite u ovaj predivan stan i uživate u luksuznom životu na jednoj od najtraženijih lokacija u gradu. Kontaktirajte nas i dogovorite obilazak stana što pre!

BC PROPERTIES BEOGRAD
adresa: Trg Nikole Pašića 5, Beograd
telefon: +381 64 000 00 26
email: office@bcproperties.rs

  • 132 m2
  • Namešten
  • 2 – sprat

BC PROPERTIES BEOGRAD
Agencija za nekretnine
Telefon: +381 64 00000 26
Email: info@bcproperties.rs

Send listing report

You already reported this listing

This is private and won't be shared with the owner.

Appointments

 

 / 

Sign in

Send Message

My favorites

Application Form

Claim Business

Share