IZDAVANJE – STAN: 122m2 – Dunavskih virova, Zemun, Beograd

  • 122 m2
  • Namešten

Tražite moderan i prostran stan u jednom od najlepših delova Zemuna? Agencija za nekretnine ima idealno rešenje za vas! Naš nov, neuseljavan stan u naselju Dunavski virovi oduševiće vas svojim savremenim dizajnom i udobnošću.

Stan površine 122m2 nudi tri prostrane spavaće sobe, jednu veliku dnevnu sobu, kompletno opremljenu kuhinju sa svim neophodnim aparatima i dva moderna kupatila. Stan je potpuno nov i neuseljavan, tako da su svi aparati i nameštaj potpuno novi i spremni za vaš komfor.

Dve velike terase omogućavaju vam da uživate u prelepom pogledu na Dunavski virov i okolinu. Zgrada u kojoj se stan nalazi je potpuno nova, izgrađena od kvalitetnih materijala i opremljena najsavremenijom opremom za energetsku efikasnost.

Nalazimo se u srcu naselja Dunavski virovi, u blizini svih neophodnih sadržaja poput prodavnica, restorana, kafića, škola, vrtića i parkova. Ovaj deo grada nudi mir i tišinu, ali i dobru povezanost sa svim delovima Beograda.

Ukoliko želite da živite u modernom stanu u mirnom delu grada, ne oklevajte i kontaktirajte nas. Naši agenti su vam na raspolaganju da organizuju besplatan obilazak stana i odgovore na sva vaša pitanja. Budite prvi stanari u ovom savršenom stanu i uživajte u životu u jednom od najlepših delova Zemuna!

BC PROPERTIES BEOGRAD
adresa: Trg Nikole Pašića 5, Beograd
telefon: +381 64 000 00 26
email: office@bcproperties.rs

  • 122 m2
  • Namešten

BC PROPERTIES BEOGRAD
Agencija za nekretnine
Telefon: +381 64 00000 26
Email: info@bcproperties.rs

Send listing report

You already reported this listing

This is private and won't be shared with the owner.

Appointments

 

 / 

Sign in

Send Message

My favorites

Application Form

Claim Business

Share