IZDAVANJE – POSLOVNI PROSTOR: 186m2 – Crveni krst, Novogradnja, Vračar

  • 186 m2
  • Prazan
  • Prizemlje

Poslovni prostor na odličnoj lokaciji!

Agencija za nekretnine ima zadovoljstvo da vam predstavi ovaj izvanredni poslovni prostor koji se nalazi u prizemlju nove luksuzne zgrade. Prostor se sastoji od 186m2 i strukture je open space, što ga čini idealnim za različite vrste poslovnih aktivnosti.

Lokacija poslovnog prostora je takođe jedna od njegovih glavnih prednosti. Nalazi se u blizini Crvenog krsta, kod pozorišta, što ga čini lako dostupnim i privlačnim za različite vrste poslovnih aktivnosti. Ova popularna lokacija je takođe poznata po svojim brojnim sadržajima, restoranima, kafićima i prodavnicama, što će vam omogućiti da udobno i produktivno radite u ovom prelepom poslovnom prostoru.

S obzirom na njegovu veličinu i strukturu, ovaj poslovni prostor je idealan za različite vrste biznisa, od kancelarijskog poslovanja do raznih vrsta radionica. Sve što vam treba je mašta i ideja, a mi ćemo vam obezbediti sav potreban prostor za rad.

Ukoliko tražite kvalitetan poslovni prostor na atraktivnoj lokaciji, ovaj prostor je idealan za vas. Kontaktirajte nas i zakažite svoju posetu!

VIDEO KLIP MOŽETE POGLEDATI NA SLEDEĆEM LINKU KLIKNI OVDE ZA VIDEO

BC PROPERTIES BEOGRAD
adresa: Trg Nikole Pašiča 5, Beograd
telefon: +381 64 000 00 26
www.bcproperties.rs

  • 186 m2
  • Prazan
  • Prizemlje

BC PROPERTIES BEOGRAD
Agencija za nekretnine
Telefon: +381 64 00000 26
Email: info@bcproperties.rs

Send listing report

You already reported this listing

This is private and won't be shared with the owner.

Appointments

 

 / 

Sign in

Send Message

My favorites

Application Form

Claim Business

Share