➪ IZDAVANJE – STAN: 125m2 – DUPLEX Crveni krst, Vračar, Beograd

  • 125 m2
  • Namešten
  • 5 - sprat

📏 125m2
💸 CENA: 2.000 €
📍Crveni krst, Vra;ar, Beograd

Upoznajte očaravajući luksuzni duplex stan za izdavanje, smešten na prestižnoj lokaciji u srcu Vračara, na Crvenom krstu. Ovaj stan savršeno spaja eleganciju i udobnost, nudeći vam bezgranično udoban i moderno uređen dom.

Stan je deo nove zgrade sa video nadzorom, pružajući vam sigurnost i privatnost. Površine 125m², ovaj duplex se ističe svojim jedinstvenim dizajnom i prostranim rasporedom. Dve prelepe terase sa zadivljujućim pogledom dodatno upotpunjuju osećaj luksuza i komfora.

Dnevni boravak je sunčan i prostran, opremljen modernim nameštajem i postavljen tako da vam omogući da uživate u spektakularnom panoramskom pogledu. Veliki balkon je idealan za jutarnju kafu sa pogledom na Avalski toranj i izlazak sunca, dok druga terasa, koja je povezana sa trpezarijom i kuhinjom, pruža priliku za romantične večernje trenutke uz zalazak sunca.

Spavaći blok je dizajniran u otvorenom konceptu, sa dve spavaće celine. Jedna od njih nudi očaravajući pogled na Avalu i Hram Svetog Save, zajedno sa najlepšim zalaskom sunca u ovom delu Beograda. Američki plakari i moderni nameštaj dodatno unose eleganciju u ove prostore.

Stan poseduje dva moderna kupatila sa ekskluzivnim linijama, pružajući vam udobnost i luksuz čak i u najmanjim detaljima.

Posebna pogodnost je uključeno garažno mesto u cenu, što vam olakšava brigu oko parkinga.

Ovaj luksuzni duplex stan je savršen izbor za one koji traže kombinaciju modernog stila, udobnosti i spektakularnog pogleda. Kontaktirajte nas radi dodatnih informacija ili da zakažete obilazak ovog izvanrednog prostora. Vaš savršen dom na Vračaru vas čeka!

BC PROPERTIES BEOGRAD
📞 +381 64 000 00 26
📍 Trg Nikole Pašića 5, Belgrade
✉️ office@bcproperties.rs

  • 125 m2
  • Namešten
  • 5 - sprat

BC PROPERTIES BEOGRAD
Agencija za nekretnine
Telefon: +381 64 00000 26
Email: info@bcproperties.rs

Send listing report

You already reported this listing

This is private and won't be shared with the owner.

Appointments

 

 / 

Sign in

Send Message

My favorites

Application Form

Claim Business

Share