➪ IZDAVANJE – STAN: 135m2 – BW Terra, Beograd na vodi

  • 135 m2
  • Namešten
  • 16 – sprat

📏 135m2
💸 CENA: 2.400€
📍 BW Terra, Beograd na vodi

Predstavljamo Vam ovaj impozantni stan za izdavanje u prestižnoj zgradi BW Terra, smeštenoj u srcu Beograda na vodi.

Ovaj raskošan stan prostire se na površini od 135m2, smešten na visokom 16. spratu, pružajući vam zadivljujući pogled na reku i panoramu grada. Opremljen je sa najfinijim detaljima i pruža vrhunski luksuz i komfor.

Stan ima tri prostrane spavaće sobe, svaka sa svojim čarom i elegancijom. Dnevna soba je prostrana i osvetljena prirodnim svetlom, idealna za druženje i opuštanje sa porodicom ili prijateljima. Moderna kuhinja je kompletno opremljena sa svim kucnim aparatima i elementima, pružajući vam mogućnost pripreme najukusnijih obroka.

Dva moderna kupatila su uređena sa pažnjom prema detaljima i pružaju osećaj luksuza i udobnosti. Osim toga, stan ima dve terase sa spektakularnim pogledom na reku, gde možete uživati u jedinstvenom ambijentu i prelepim zalascima sunca.

Uz stan dolazi i garaža, što vam omogućava sigurno i praktično parkiranje vašeg vozila. Zgrada je obezbeđena 24 sata dnevno, pružajući vam osećaj sigurnosti i privatnosti.

Lokacija ovog stana je neuporediva - nalazi se u srcu Beograda na vodi, gde se spajaju moderna arhitektura, reka i setaliste pored vode, pružajući vam jedinstven stil života.

Ne propustite priliku da iznajmite ovaj ekskluzivan stan i doživite vrhunski luksuz u samom srcu grada. Za više informacija i zakazivanje obilaska stana, slobodno nas kontaktirajte. Očekujemo vaš poziv i priliku da vam pokažemo ovaj raskošan prostor sa neodoljivim pogledom na reku i grad.

BC PROPERTIES BEOGRAD
📞 +381 64 000 00 26
📍 Trg Nikole Pašića 5, Belgrade
✉️ office@bcproperties.rs

  • 135 m2
  • Namešten
  • 16 – sprat

BC PROPERTIES BEOGRAD
Agencija za nekretnine
Telefon: +381 64 00000 26
Email: info@bcproperties.rs

Send listing report

You already reported this listing

This is private and won't be shared with the owner.

Appointments

 

 / 

Sign in

Send Message

My favorites

Application Form

Claim Business

Share