IZDAVANJE – STAN: 34m2 – Kneza Milosa Residence, Savski Venac, Beograd

  • 34 m2
  • Namešten

Luksuzan i moderno opremljen stan na ekskluzivnoj lokaciji, Kneza Miloša Residence, sada je dostupan za iznajmljivanje. Stan je površine 38 kvadratnih metara i potpuno je namešten sa stilskim i modernim nameštajem, pružajući savršenu ravnotežu između udobnosti i elegancije.

Kuhinja je potpuno opremljena sa svim modernim aparatima, a kupatilo je dizajnirano u modernom stilu sa vrhunskom opremom. Stan ima predivnu terasu sa fascinantnim pogledom na Beograd na vodi, idealnu za uživanje u opuštajućoj atmosferi i nezaboravnom panoramskom pogledu.

Stan se nalazi u luksuznom kompleksu sa obezbeđenjem 24 sata, gde stanari mogu uživati u raznim sadržajima, kao što su lokali, kafići, bazen i spa centar, sve to u okruženju modernog i dobro održavanog okruženja.

Ovaj stan je idealan izbor za one koji traže udoban i luksuzan život u samom centru grada, dok u isto vreme uživaju u modernom i sigurnom okruženju sa različitim sadržajima. Naši stručni agenti će vam rado pomoći u procesu iznajmljivanja ovog predivnog stana. Kontaktirajte nas danas da biste zakazali obilazak stana i doživeli sve što Kneza Miloša Residence nudi.

BC PROPERTIES BEOGRAD
adresa: Trg Nikole Pašiča 5, Beograd
telefon: +381 64 000 00 26
www.bcproperties.rs

  • 34 m2
  • Namešten

BC PROPERTIES BEOGRAD
Agencija za nekretnine
Telefon: +381 64 00000 26
Email: info@bcproperties.rs

Send listing report

You already reported this listing

This is private and won't be shared with the owner.

Appointments

 

 / 

Sign in

Send Message

My favorites

Application Form

Claim Business

Share