IZDAVANJE – STAN: 35m2- Zvezdara, Bulbuder, Beograd

  • 35 m2
  • Namešten
  • Prizemlje

Naša agencija za nekretnine sa zadovoljstvom vam predstavlja predivan i udoban stan na Zvezdari, koji će vam pružiti savršeno mesto za život. Stan je smešten u novoj zgradi i ima 35 kvadratnih metara prostora sa prelepom terasom koja će vas sigurno oduševiti. Ono što ovaj stan čini posebnim jeste prelepo dvorište/terasa, koje je veliko i ima dovoljno prostora za druženje sa prijateljima i porodicom, sunčanje i opuštanje.

Stan je potpuno opremljen i namešten, spremno za useljenje. Opremljena kuhinja sa svim potrebnim aparatima, moderno kupatilo, jedna spavaća soba i jedna dnevna soba čine ovaj stan savršenim za mlade parove ili samce koji traže svoj idealan dom za dugoročni najam.

Lokacija ovog stana je idealna za one koji žele da žive u mirnoj i bezbednoj ulici, sa svim neophodnim sadržajima u neposrednoj blizini. Lako dostupan prevoz i razne prodavnice i restorani su samo neki od prednosti ove lokacije.

Ne propustite priliku da uživate u prelepom stanu sa velikom i predivnom terasom koja će vam pružiti mir i opuštanje nakon napornog dana. Kontaktirajte naše stručne agente za nekretnine kako biste zakazali svoj termin za razgledanje ovog predivnog stana i saznali više o svim pogodnostima koje vam ovaj stan nudi.

BC PROPERTIES BEOGRAD
adresa: Trg Nikole Pašića 5, Beograd
telefon: +381 64 000 00 26
email: office@bcproperties.rs

  • 35 m2
  • Namešten
  • Prizemlje

BC PROPERTIES BEOGRAD
Agencija za nekretnine
Telefon: +381 64 00000 26
Email: info@bcproperties.rs

Send listing report

You already reported this listing

This is private and won't be shared with the owner.

Appointments

 

 / 

Sign in

Send Message

My favorites

Application Form

Claim Business

Share