IZDAVANJE – STAN: 40m2 – Kneza Miloša, Stari Grad, Beograd

  • 40 m2
  • Namešten
  • Prizemlje

Imamo zadovoljstvo da Vam ponudimo ekskluzivan preslatki stan u prizemlju zgrade u prestižnoj ulici Kneza Miloša. Ovaj vrhunski opremljen stan površine 40 kvadratnih metara nudi ne samo praktičnost i funkcionalnost, već i udobnost i komfor, predstavljajući savršen izbor za one koji žele kvalitetan stan u centru grada.

Stan se sastoji od dve odvojene sobe, kuhinje i kupatila, a kompletno je namešten sa svim potrebnim nameštajem. Stan pruža idealno mesto za život ili rad, sa svim neophodnim kućnim aparatima i nameštajem uključujući mašinu za veš i televizor. Kuhinja je potpuno opremljena sa svim neophodnim elementima za pripremu hrane, a kupatilo je malo ali funkcionalno.

Stan je svetao i miran, sa orijentacijom koja omogućava odličnu izolaciju od gradske buke, čime se obezbeđuje neometano funkcionisanje i boravak. Zgrada u kojoj se stan nalazi je dobro održavana i poseduje lift.

Lokacija stana je još jedna velika prednost, jer se nalazi u neposrednoj blizini brojnih prodavnica, restorana i kafića, kao i svih ostalih neophodnih sadržaja za udoban i kvalitetan život u centru grada.

Ukoliko tražite ekskluzivan i savremen stan u prestižnoj lokaciji u centru grada, ovaj preslatki stan u prizemlju u ulici Kneza Miloša je definitivno nešto što bi trebalo da razmotrite. Pozivamo Vas da nas kontaktirate i rezervišete svoj termin za obilazak stana.

BC PROPERTIES BEOGRAD
adresa: Trg Nikole Pašića 5, Beograd
telefon: +381 64 000 00 26
email: office@bcproperties.rs

  • 40 m2
  • Namešten
  • Prizemlje

BC PROPERTIES BEOGRAD
Agencija za nekretnine
Telefon: +381 64 00000 26
Email: info@bcproperties.rs

Send listing report

You already reported this listing

This is private and won't be shared with the owner.

Appointments

 

 / 

Sign in

Send Message

My favorites

Application Form

Claim Business

Share