IZDAVANJE – STAN: 40m2 – Vojvode Stepe, FON, Voždovac

  • 40 m2
  • Namešten
  • 1 - sprat

Imamo na raspolaganju šarmantan stan na Vozdovcu, savršen za one koji traže udoban dom u blizini FON-a. Ovaj prelep stan površine 40m2 nalazi se na prvom spratu i sastoji se od dnevne sobe i male spavaće sobe. Obe sobe su dovoljno prostrane za udoban boravak.

Ovaj stan je poseban po tome što su dozvoljeni mali kućni ljubimci, što će omogućiti da svoje krznene prijatelje zadržite uz sebe. To je odlična prednost za ljude koji vole da imaju kućne ljubimce pored sebe.

Lokacija je izuzetno povoljna, sa školama i fakultetima u neposrednoj blizini. Možete uživati u jednostavnom i brzom pristupu obrazovnim ustanovama. Takođe, Banjička šuma je takođe u blizini, pružajući vam priliku za šetnju i opuštanje u prirodi.

Dodatna prednost je parking koji je uključen u cenu stana. Ne morate se brinuti o traženju parking mesta u ovim urbanim područjima, jer imate svoje obezbeđeno parking mesto.

Ukratko, ovo je sjajna prilika za iznajmljivanje stana na Vozdovcu, pogodna za studente, radne profesionalce ili parove. Udobnost, dozvoljeni kućni ljubimci, blizina škola i fakulteta, kao i parking, čine ovaj stan idealnim izborom.

BC PROPERTIES BEOGRAD
adresa: Trg Nikole Pašiča 5, Beograd
telefon: +381 64 000 00 26
www.bcproperties.rs

  • 40 m2
  • Namešten
  • 1 - sprat

BC PROPERTIES BEOGRAD
Agencija za nekretnine
Telefon: +381 64 00000 26
Email: info@bcproperties.rs

Send listing report

You already reported this listing

This is private and won't be shared with the owner.

Appointments

 

 / 

Sign in

Send Message

My favorites

Application Form

Claim Business

Share