IZDAVANJE- STAN: 42m2 – Otona Župančića, Novi Beograd

  • 42 m2
  • Namešten
  • 7 - sprat

Izdajemo potpuno opremljen stan u Novom Beogradu, na odličnoj lokaciji. Stan se nalazi u zgradi sa liftom, u blizini svih neophodnih sadržaja kao što su prodavnice, restorani, škole, vrtići, parkovi i javni prevoz.

Stan se sastoji od prostranog dnevnog boravka sa odvojenom kompletno opremljenom kuhinjom i trpezarijom. Terasa je prostrana i pruža predivan pogled na grad.

Stan je kompletno opremljen modernim i kvalitetnim nameštajem, kao i svim neophodnim aparatima i uređajima. Klima uređaj, televizor, mašina za pranje veša, šporet i frižider samo su neki od uređaja koji su na raspolaganju stanaru.

Lokacija stana je idealna za sve koji žele da budu u blizini svih sadržaja, ali i da imaju privatnost i mir. U blizini se nalazi i veliki tržni centar, bioskop, sportski centar i reka.

Stan je odmah useljiv i spreman za život. Sve što je potrebno je da se donesu lične stvari i uživa u predivnom stanu na odličnoj lokaciji. Za sve dodatne informacije i dogovor oko razgledanja stana, slobodno nas kontaktirajte.

BC PROPERTIES BEOGRAD
adresa: Trg Nikole Pašića 5, Beograd
telefon: +381 64 000 00 26
email: office@bcproperties.rs

  • 42 m2
  • Namešten
  • 7 - sprat

BC PROPERTIES BEOGRAD
Agencija za nekretnine
Telefon: +381 64 00000 26
Email: info@bcproperties.rs

Send listing report

You already reported this listing

This is private and won't be shared with the owner.

Appointments

 

 / 

Sign in

Send Message

My favorites

Application Form

Claim Business

Share