➪ IZDAVANJE – STAN: 42m2 – Stari Grad, Takovska, Beograd

  • 42 m2
  • Namešten
  • 1 - sprat

📏 47m2
💸 CENA: 600 €
📍 Takovska, Stari grad, Beograd

Predstavljamo vam ovaj šarmantan stan koji je dostupan za iznajmljivanje u samom centru Beograda, u ulici Takovska. Ova atraktivna nekretnina ima površinu od 47 kvadratnih metara i nalazi se na prvom spratu zgrade. Stan je potpuno opremljen, pružajući vam sve što vam je potrebno za udoban i prijatan boravak.

Stan se sastoji od jedne prostrane spavaće sobe sa udobnim bračnim krevetom, idealne za opuštanje i miran san. Dnevna soba je osmišljena kao prijatan prostor za druženje i odmor, dok je kuhinja kompletno opremljena sa svim neophodnim aparatima i priborom. U moderno dizajniranom kupatilu pronaći ćete sve što vam je potrebno za osvežavajuće jutro ili opuštajuću večeru.

Lokacija stana je neuporediva, sa blizinom brojnih prodavnica, restorana, kafića i kulturnih atrakcija koje centar Beograda nudi. Takođe, dobro je povezan sa javnim prevozom, omogućavajući vam lako kretanje po gradu i istraživanje različitih delova Beograda.

Ne propustite priliku da iznajmite ovaj divan stan u centru Beograda. Za više informacija i dogovor oko obilaska stana, slobodno nas kontaktirajte odmah.

BC PROPERTIES BEOGRAD
📞 +381 64 000 00 26
📍 Trg Nikole Pašića 5, Belgrade
✉️ office@bcproperties.rs

  • 42 m2
  • Namešten
  • 1 - sprat

BC PROPERTIES BEOGRAD
Agencija za nekretnine
Telefon: +381 64 00000 26
Email: info@bcproperties.rs

Send listing report

You already reported this listing

This is private and won't be shared with the owner.

Appointments

 

 / 

Sign in

Send Message

My favorites

Application Form

Claim Business

Share