IZDAVANJE – STAN: 42m2 – Vračar, Gročanska, Beograd

  • 42 m2
  • Namešten
  • 3 - sprat

Izdavanje stana na Crvenom Krstu - prelepo mesto za život!

Agencija za nekretnine sa ponosom Vam predstavlja fantastičan stan veličine 42m2 u popularnom delu Beograda, na Crvenom Krstu, u ulici Gročanska.

Ovaj prelepi stan se sastoji od jedne prostrane spavaće sobe, dnevne sobe, moderno opremljene kuhinje, kupatila i terase s predivnim pogledom. Svi elementi stana brižljivo su odabrani kako bi Vaš život u njemu bio ugodan i bezbrižan.

Stan je kompletno opremljen novim i modernim nameštajem, što će sigurno dopasti svakom gostu. Uvereni smo da će ovaj stan biti savršen izbor za Vas ili Vaše goste.

Ovaj stan na Crvenom Krstu nudi sve što Vam je potrebno za kvalitetan život u gradu. Blizina gradskog prevoza, prodavnica i restorana, kao i zelene površine i parkovi, omogućavaju Vam da uživate u svim pogodnostima koje ovaj deo grada nudi.

Ne propustite priliku da zakupite ovaj fantastičan stan u jednom od najboljih delova Beograda! Kontaktirajte nas što pre kako biste osigurali svoj boravak u ovom prelepom stanu. Naš tim je uvek spreman da Vam pomogne u svemu što Vam je potrebno kako biste uživali u svom novom domu na najbolji mogući način.

BC PROPERTIES BEOGRAD
adresa: Trg Nikole Pašiča 5, Beograd
telefon: +381 64 000 00 26
www.bcproperties.rs

  • 42 m2
  • Namešten
  • 3 - sprat

BC PROPERTIES BEOGRAD
Agencija za nekretnine
Telefon: +381 64 00000 26
Email: info@bcproperties.rs

Send listing report

You already reported this listing

This is private and won't be shared with the owner.

Appointments

 

 / 

Sign in

Send Message

My favorites

Application Form

Claim Business

Share