IZDAVANJE – STAN: 43m2 – Kapije Vračara, Južni bulevar, Beograd

  • 43 m2
  • Namešten
  • 5 - sprat

Predstavljamo vam ovaj prelep stan koji je dostupan za iznajmljivanje. Smestio se na izuzetnoj lokaciji - Kapiji Vračara, u Južnom bulevaru. Nalazi se u novoj zgradi sa 24-časovnim obezbeđenjem, pružajući vam visok nivo sigurnosti i miran život.

Stan ima površinu od 43m2 i nalazi se na petom spratu. Potpuno je namešten sa pažljivo odabranim nameštajem i modernim detaljima. U njemu se nalazi jedna udobna spavaća soba, koja će vam pružiti miran san i privatnost. Prostrana i osvetljena dnevna soba predstavlja idealan prostor za relaksaciju i druženje sa porodicom i prijateljima.

Kompletno opremljena kuhinja pruža vam mogućnost pripreme ukusnih obroka. Moderno kupatilo je dizajnirano sa pažnjom i opremljeno svim neophodnim elementima. Dodatno, stan poseduje i terasu, gde možete uživati u svežem vazduhu i opuštanju.

Ova izuzetna prilika za iznajmljivanje stana na Kapiji Vračara ne sme biti propuštena. Kontaktirajte nas odmah kako bismo vam pružili dodatne informacije i organizovali obilazak stana.

BC PROPERTIES BEOGRAD
adresa: Trg Nikole Pašiča 5, Beograd
telefon: +381 64 000 00 26
www.bcproperties.rs

  • 43 m2
  • Namešten
  • 5 - sprat

BC PROPERTIES BEOGRAD
Agencija za nekretnine
Telefon: +381 64 00000 26
Email: info@bcproperties.rs

Send listing report

You already reported this listing

This is private and won't be shared with the owner.

Appointments

 

 / 

Sign in

Send Message

My favorites

Application Form

Claim Business

Share