➪ IZDAVANJE – STAN: 43m2 – Kulina bana, Zvezdara, Beograd

  • 43 m2
  • Namešten
  • Visoko prizemlje

📏 43m2
💸 CENA: 500€
📍 Kulina bana, Zvezdara, Beograd

Izdajemo ovaj prelepi stan smešten u mirnoj ulici Kulina bana na Zvezdari. Stan površine 43m2 pruža udoban životni prostor i kompletno je opremljen za izdavanje na duži vremenski period.

Stan se nalazi na visokom prizemlju, omogućavajući vam lako pristupanje i praktičnost. Sastoji se od jedne prostrane spavaće sobe, idealne za odmor i opuštanje, kao i prostrane dnevne sobe koja će biti vaše prijatno mesto za druženje. Kompletno opremljena kuhinja pruža vam sve potrebne aparate i prostor za pripremu obroka. Uz to, stan ima moderno kupatilo koje će zadovoljiti sve vaše potrebe.

Lokacija u ulici Kulina bana na Zvezdari pruža vam mirno i prijatno okruženje, dok istovremeno omogućava laku dostupnost svim važnim sadržajima u blizini. Blizina prodavnica, restorana, parkova i javnog prevoza čini ovu lokaciju veoma praktičnom za svakodnevne aktivnosti.

Ovo je odlična prilika da iznajmite ovaj kompletno opremljen stan za duži vremenski period. Molimo vas da nas kontaktirate što pre kako biste dobili dodatne informacije i dogovorili posetu stana.

BC PROPERTIES BEOGRAD
📞 +381 64 000 00 26
📍 Trg Nikole Pašića 5, Belgrade
✉️ office@bcproperties.rs

  • 43 m2
  • Namešten
  • Visoko prizemlje

BC PROPERTIES BEOGRAD
Agencija za nekretnine
Telefon: +381 64 00000 26
Email: info@bcproperties.rs

Send listing report

You already reported this listing

This is private and won't be shared with the owner.

Appointments

 

 / 

Sign in

Send Message

My favorites

Application Form

Claim Business

Share