IZDAVANJE – STAN: 48m2 – Paunova, Banjica, Beograd

  • 48 m2
  • Namešten
  • Prizemlje

Na raspolaganju vam je stan u Paunovoj ulici na Banjici, idealan za iznajmljivanje. Ovaj stan se nalazi u prizemlju i prostire se na površini od 48m2. Sastoji se od dve spavaće sobe, dnevne sobe i još jedne prostorije koja može poslužiti kao treća spavaća soba ili garderober. Osim toga, stan je opremljen i sa kompletnom kuhinjom, kupatilom i mašinom za veš.

Ova nekretnina je veoma atraktivna, kako za stanovanje tako i za poslovni prostor.
Zbog svoje površine i rasporeda prostorija, može se prilagoditi različitim potrebama i namenama. Ako tražite udoban stan za život, ova nekretnina pruža dve spavaće sobe koje mogu primiti veću porodicu ili grupu cimera.

S druge strane, ako vam je potreban prostor za poslovanje, ovaj stan se takođe može iznajmiti kao poslovni prostor. Treća prostorija može se koristiti kao kancelarija, sala za sastanke ili garderober, u zavisnosti od vaših potreba. Lokacija u Paunovoj ulici je povoljna za poslovanje, jer se nalazi u blizini saobraćajnih veza i drugih poslovnih objekata.

Ukoliko ste zainteresovani za iznajmljivanje ovog stana u Paunovoj ulici na Banjici, slobodno nas kontaktirajte radi dogovora oko detalja, poput cene i uslova najma. Ova nekretnina pruža fleksibilnost i razne mogućnosti, bilo da vam je potreban dom ili poslovni prostor.

BC PROPERTIES BEOGRAD
adresa: Trg Nikole Pašića 5, Beograd
telefon: +381 64 000 00 26
email: office@bcproperties.rs

  • 48 m2
  • Namešten
  • Prizemlje

BC PROPERTIES BEOGRAD
Agencija za nekretnine
Telefon: +381 64 00000 26
Email: info@bcproperties.rs

Send listing report

You already reported this listing

This is private and won't be shared with the owner.

Appointments

 

 / 

Sign in

Send Message

My favorites

Application Form

Claim Business

Share