➪ IZDAVANJE – STAN: 50m2 – Bul.Kralja Aleksandra, Zvezdara, Beograd

  • 50 m2
  • 3 - sprat

📏 50m2
💸 CENA: 700€
📍 Bulevar Kralja Aleksandra, Zvezdara, Beograd

Predstavljamo vam ovaj izuzetan luksuzni stan dostupan za iznajmljivanje na Zvezdari, smešten u potpuno novoj zgradi na Bulevaru Kralja Aleksandra. Ovaj elegantan prostor prostire se na 50m2 i nalazi se na trećem spratu, pružajući vam udobnost i ekskluzivnost.

Stan oduševljava svojim luksuznim dodacima, uključujući jacuzzi u dnevnom boravku koji vam pruža savršenu oazu za opuštanje i uživanje. Dvosobni raspored stana obezbeđuje dovoljno prostora za udoban boravak. Uz to, uključeno je i parking mesto kako biste mogli bez brige čuvati svoje vozilo.

Posebna pogodnost ovog stana je dozvoljenost ljubimaca, što vam omogućava da uživate u zajedničkom životu sa svojim četvoronožnim prijateljem.

Lokacija stana na Bulevaru Kralja Aleksandra pruža vam blizinu raznih prodavnica, restorana, kafića i drugih sadržaja. Takođe je dobro povezan sa javnim prevozom, olakšavajući vam svakodnevne aktivnosti i putovanja.

Ne propustite priliku da iznajmite ovaj izuzetan luksuzni stan na Zvezdari. Za dodatne informacije i zakazivanje obilaska stana, slobodno nas kontaktirajte odmah.

BC PROPERTIES BEOGRAD
📞 +381 64 000 00 26
📍 Trg Nikole Pašića 5, Belgrade
✉️ office@bcproperties.rs

  • 50 m2
  • 3 - sprat

BC PROPERTIES BEOGRAD
Agencija za nekretnine
Telefon: +381 64 00000 26
Email: info@bcproperties.rs

Send listing report

You already reported this listing

This is private and won't be shared with the owner.

Appointments

 

 / 

Sign in

Send Message

My favorites

Application Form

Claim Business

Share