IZDAVANJE – STAN: 54m2 – Djordja Kratovca, Lekino brdo, Beograd

  • 54 m2
  • Namešten
  • 2 – sprat

Izdajemo moderan stan na Lekinom brdu, na odličnoj lokaciji u neposrednoj blizini Šumice parka. Ovaj predivni stan površine 55m2, savršeno je rešenje za sve one koji traže visok nivo udobnosti i funkcionalnosti.

Stan se sastoji od jedne spavaće sobe, dnevne sobe sa trpezarijom, potpuno opremljene kuhinje i kupatila. Svaki deo stana uređen je sa puno pažnje i opremljen vrhunskim nameštajem, pružajući tako savršen spoj modernog i udobnog stila.

U sklopu cene su uračunati svi troškovi, tako da ne morate brinuti o dodatnim izdacima. Takođe, postoji mogućnost zakupa parking mesta, što će vam olakšati život i omogućiti da vaš automobil uvek bude na sigurnom mestu.

Ova lokacija je idealna za sve one koji žele da žive u mirnom delu grada, ali i dalje žele da budu u neposrednoj blizini svih potrebnih sadržaja. U blizini se nalaze prodavnice, restorani, škole, vrtići, teretane, kao i odlična povezanost sa gradskim prevozom.

Ne propustite priliku da postanete deo ovog predivnog stambenog kompleksa. Kontaktirajte nas danas kako biste dogovorili razgledanje stana i upoznali se sa svim pogodnostima koje vam pruža ovaj moderni i udobni stan. Naš stručni tim agenata za nekretnine će vam pružiti sve potrebne informacije i pomoći u svim koracima tokom procesa iznajmljivanja stana.

BC PROPERTIES BEOGRAD
adresa: Trg Nikole Pašića 5, Beograd
telefon: +381 64 000 00 26
email: office@bcproperties.rs

  • 54 m2
  • Namešten
  • 2 – sprat

BC PROPERTIES BEOGRAD
Agencija za nekretnine
Telefon: +381 64 00000 26
Email: info@bcproperties.rs

Send listing report

You already reported this listing

This is private and won't be shared with the owner.

Appointments

 

 / 

Sign in

Send Message

My favorites

Application Form

Claim Business

Share