IZDAVANJE – STAN: 55m2 – Takovska, Stari grad, Beograd

  • 55 m2
  • Namešten
  • 3 - sprat

Nudimo Vam sjajnu priliku da iznajmite odličan stan u samom centru grada, smešten u Takovskoj ulici - jednoj od najtraženijih lokacija u Beogradu. Ovaj predivan dvosoban stan se nalazi na trećem spratu zgrade i idealan je izbor za one koji žele da budu u srcu dešavanja.

Sa 55 kvadrata prostora, ovaj moderni stan je potpuno opremljen za život i iznajmljivanje na duži period. Sastoji se od dnevnog boravka sa trpezarijom, kuhinje, jedne spavaće sobe i kupatila. Stan je renoviran, pa pruža sav komfor i udobnost modernog stila stanovanja.

Dobro osvetljenje i funkcionalan raspored prostorija, uz kvalitetan nameštaj i belu tehniku, čine ovaj stan prijatnim i udobnim mestom za život. Osim toga, poseduje i klima uređaj koji će Vam osigurati prijatan boravak tokom letnjih meseci.

Uz sve ove pogodnosti, ovaj stan se nalazi u neposrednoj blizini svih bitnih sadržaja kao što su prodavnice, kafići, restorani, bioskopi i drugi zabavni sadržaji. Takođe, dobro je povezan sa svim delovima grada, pa Vam je omogućen lako pristup svim delovima grada.

Ne propustite ovu jedinstvenu priliku da iznajmite ovaj predivan stan u centru Beograda. Kontaktirajte nas da dogovorimo razgledanje.

BC PROPERTIES BEOGRAD
adresa: Trg Nikole Pašiča 5, Beograd
telefon: +381 64 000 00 26
www.bcproperties.rs

  • 55 m2
  • Namešten
  • 3 - sprat

BC PROPERTIES BEOGRAD
Agencija za nekretnine
Telefon: +381 64 00000 26
Email: info@bcproperties.rs

Send listing report

You already reported this listing

This is private and won't be shared with the owner.

Appointments

 

 / 

Sign in

Send Message

My favorites

Application Form

Claim Business

Share