➪ IZDAVANJE – STAN: 60m2 – Braće Jerković, Voždovac

  • 60 m2
  • Namešten
  • 4 - sprat

📏 60m2
💸 CENA: 450€
📍 Braće Jerković, Voždovac, Beograd

Izdajemo predivan stan na Voždovcu, idealan za udoban život. Ovaj prostrani stan ima površinu od 60 m2 na četvrtom spratu, sa posebnom spavaćom sobom koja pruža dodatnu privatnost i udobnost. Posebno je važno istaći da postoji mogućnost kupovine bračnog kreveta, tako da se prilagođava individualnim potrebama zakupaca.

Dodatna pogodnost je prostrana terasa, idealna za uživanje na otvorenom i opuštanje tokom toplih letnjih dana. Stan je izuzetno svetao, pun prirodne svetlosti, što stvara prijatnu atmosferu i osećaj prostranosti.

Lokacija stana je izuzetno povoljna, sa obiljem sadržaja u blizini. U neposrednoj blizini se nalazi prelep park, savršen za šetnje i rekreaciju na otvorenom. Takođe, u blizini se nalaze prodavnice, što vam omogućava jednostavan pristup svim potrebnim namirnicama i ostalim stvarima.

Posebno je važno istaći da je ovaj stan pet-friendly, što znači da su kućni ljubimci dobrodošli. To je sjajna prednost za sve ljubitelje životinja koji žele da uživaju u udobnosti stana zajedno sa svojim četvoronožnim prijateljima.

BC PROPERTIES BEOGRAD
📞 +381 64 000 00 26
📍 Trg Nikole Pašića 5, Belgrade
✉️ office@bcproperties.rs

  • 60 m2
  • Namešten
  • 4 - sprat

BC PROPERTIES BEOGRAD
Agencija za nekretnine
Telefon: +381 64 00000 26
Email: info@bcproperties.rs

Send listing report

You already reported this listing

This is private and won't be shared with the owner.

Appointments

 

 / 

Sign in

Send Message

My favorites

Application Form

Claim Business

Share