➪ IZDAVANJE – STAN: 60m2 – Omladinskih brigada (The One), Novi Beograd

  • 60 m2
  • Namešten
  • 4 - sprat

📏 60m2
💸 CENA: 1.300 €
📍 The One, Novi Beograd

Uzbuđeni smo da vam predstavimo ovaj moderni stan koji se nalazi u luksuznom, novoizgrađenom objektu "The One" na Novom Beogradu. Stan je smešten na četvrtom spratu i prostire se na površini od 60m2, pružajući vam udobnost i fleksibilnost.

Stan se sastoji od prostrane glavne spavaće sobe koja vam pruža privatnost i komfor, dok manja soba može biti prilagođena vašim potrebama. Bez obzira da li vam je potrebna radna soba, dečija soba ili dodatni prostor za skladištenje, ova soba je veoma prilagodljiva i može se preurediti prema vašim željama.

Dnevna soba je povezana sa kuhinjom i trpezarijom, stvarajući otvoren i prijatan prostor za druženje i opuštanje. Takođe, stan ima terasu koja je idealna za uživanje u svežem vazduhu i opuštanje u prijatnom ambijentu.

Svi tehnički uređaji u stanu su potpuno novi i na raspolaganju vam stoje za vaše potrebe.

Nalazi se na povoljnoj lokaciji sa blizinom prodavnica, restorana, škola i parkova, što vam omogućava lak pristup svim potrebnim sadržajima. Takođe, dobro je povezan sa javnim prevozom, olakšavajući vam svakodnevne aktivnosti i putovanja.

Uz stan dolazi i garazno mesto, pružajući vam siguran i praktičan prostor za parkiranje vašeg vozila.

Ako tražite prilagodljiv, luksuzan i udoban stan za iznajmljivanje na Novom Beogradu, ne propustite ovu izvanrednu priliku! Kontaktirajte nas odmah kako bismo vam pružili dodatne informacije i dogovorili obilazak stana.

BC PROPERTIES BEOGRAD
📞 +381 64 000 00 26
📍 Trg Nikole Pašića 5, Belgrade
✉️ office@bcproperties.rs

  • 60 m2
  • Namešten
  • 4 - sprat

BC PROPERTIES BEOGRAD
Agencija za nekretnine
Telefon: +381 64 00000 26
Email: info@bcproperties.rs

Send listing report

You already reported this listing

This is private and won't be shared with the owner.

Appointments

 

 / 

Sign in

Send Message

My favorites

Application Form

Claim Business

Share