➪ IZDAVANJE – STAN: 60m2 – West Tower, Novi Beograd

  • 60 m2
  • Namešten
  • 10 - sprat

📏 60m2
💸 CENA: 1.600€
📍 WEST TOWER, Novi Beograd

Predstavljamo vam ovaj elegantan stan za izdavanje smešten u prestižnom kompleksu West Tower na Novom Beogradu. Ovaj luksuzni stan prostire se na površini od 60 kvadratnih metara i pruža vrhunski komfor i stil.

Nalazi se na desetom spratu, što vam omogućava predivan panoramski pogled na grad. Stan je kompletno luksuzno opremljen sa svim potrebnim detaljima koji će vaš boravak učiniti udobnim i prijatnim. Sastoji se od prostrane svetle dnevne sobe u kojoj možete uživati u panoramskom pogledu na grad, moderno opremljene kuhinje, udobne spavaće sobe i modernog kupatila.

Stan se nalazi u najmodernijoj zgradi koja nudi razne pogodnosti i luksuzne sadržaje. U sklopu zgrade možete koristiti spa centar sa bazenom, tržni centar i podzemne garaže za sigurno parkiranje vašeg vozila. Obezbeđenje je prisutno 24 sata dnevno, pružajući vam mir i sigurnost.

Lokacija ovog stana na Novom Beogradu je izuzetno povoljna, sa blizinom raznih prodavnica, restorana i drugih objekata. Takođe, dobro je povezan sa javnim prevozom, olakšavajući vam svakodnevne aktivnosti i putovanja.

Ne propustite priliku da iznajmite ovaj luksuzni stan u West Tower kompleksu na Novom Beogradu. Za više informacija i zakazivanje obilaska stana, slobodno nas kontaktirajte odmah.

BC PROPERTIES BEOGRAD
📞 +381 64 000 00 26
📍 Trg Nikole Pašića 5, Belgrade
✉️ office@bcproperties.rs

  • 60 m2
  • Namešten
  • 10 - sprat

BC PROPERTIES BEOGRAD
Agencija za nekretnine
Telefon: +381 64 00000 26
Email: info@bcproperties.rs

Send listing report

You already reported this listing

This is private and won't be shared with the owner.

Appointments

 

 / 

Sign in

Send Message

My favorites

Application Form

Claim Business

Share