IZDAVANJE – STAN: 65m2 – Sarajevska, Savski venac, Beograd

  • 65 m2
  • Namešten
  • 8 - sprat

Ovaj elegantni stan nalazi se u Sarajevskoj ulici u samom centru grada, na osmom spratu zgrade sa liftom, i pruža nezaboravan pogled na grad. Ukupna površina stana iznosi 65m2, a sastoji se od predsoblja, prostranog dnevnog boravka, moderne kuhinje, dve spavaće sobe, kupatila i lepe lodje.

Stan je opremljen sa centralnim grejanjem, što znači da ćete uvek biti toplo tokom hladnih zimskih meseci. Osim toga, stan se nalazi na osmom spratu zgrade, što znači da ćete uživati u pogledu na grad iz vašeg dnevnog boravka i spavaće sobe.

Ovaj luksuzni stan ima dva i po prostorne sobe koje pružaju mnogo prostora za život. Obe spavaće sobe su osvetljene prirodnim svetlom i prostrane, što vam omogućava da uživate u udobnom i kvalitetnom životu. Dnevni boravak je moderan i elegantan, i predstavlja savršeno mesto za opuštanje sa porodicom i prijateljima. Takođe, kuhinja je potpuno opremljena svim modernim uređajima koji će vam olakšati svakodnevni život.

Stan se nalazi u blizini svih pogodnosti koje grad nudi, uključujući prodavnice, restorane, kafiće i druge sadržaje koji će vam omogućiti da živite život bez kompromisa.

Kontaktirajte nas danas i zakažite posetu da biste videli ovo neodoljivo mesto koje biste mogli nazvati svojim novim domom!

BC PROPERTIES BEOGRAD
adresa: Trg Nikole Pašiča 5, Beograd
telefon: +381 64 000 00 26
www.bcproperties.rs

  • 65 m2
  • Namešten
  • 8 - sprat

BC PROPERTIES BEOGRAD
Agencija za nekretnine
Telefon: +381 64 00000 26
Email: info@bcproperties.rs

Send listing report

You already reported this listing

This is private and won't be shared with the owner.

Appointments

 

 / 

Sign in

Send Message

My favorites

Application Form

Claim Business

Share