IZDAVANJE – STAN: 66m2 – Vračar, Hram Svetog Save, Beograd

  • 66 m2
  • Namešten
  • 1 - sprat

Pozivamo vas da zavirite u jedan od najprestižnijih krajeva Beograda - Vračar, gde se nalazi ovaj predivan stan. Stan se nalazi na izuzetnoj lokaciji, odmah pored Hrama Svetog Save, sa neverovatnim pogledom na ovu znamenitost grada.

Ovaj predivan stan se nalazi na prvom spratu i prostire se na 66m2. Stan je kompletno opremljen i uređen u modernom stilu, sa pažljivo odabranim detaljima i materijalima. Stan poseduje dve spavaće sobe, potpuno opremljene sa krevetima i ormanima, prostranu dnevnu sobu, kompletno opremljenu kuhinju sa trpezarijom i kupatilo.

Stan ima fenomenalan pogled na Hram Svetog Save, koji će vas svakodnevno ostavljati bez daha. U ovom predivnom stanu ćete se osećati kao kod kuće, sa svim neophodnim sadržajima koji su vam potrebni za udoban boravak.

Ovaj stan na Vračaru predstavlja idealan izbor za one koji žele da žive na prestižnoj lokaciji, u blizini svih glavnih atrakcija grada. Kontaktirajte našu agenciju za nekretnine kako biste zakazali razgledanje ovog predivnog stana. Naš tim agenata za nekretnine stoji vam na raspolaganju i rado će vam pomoći da pronađete savršen dom koji odgovara vašim željama i potrebama.

BC PROPERTIES BEOGRAD
adresa: Trg Nikole Pašiča 5, Beograd
telefon: +381 64 000 00 26
www.bcproperties.rs

  • 66 m2
  • Namešten
  • 1 - sprat

BC PROPERTIES BEOGRAD
Agencija za nekretnine
Telefon: +381 64 00000 26
Email: info@bcproperties.rs

Send listing report

You already reported this listing

This is private and won't be shared with the owner.

Appointments

 

 / 

Sign in

Send Message

My favorites

Application Form

Claim Business

Share