IZDAVANJE-STAN: 70m2 – Blok 21, Novi Beograd

  • 70 m2
  • Namešten
  • 5 - sprat

Naša agencija Vam sa zadovoljstvom nudi stan koji se nalazi u Bloku 21 na Novom Beogradu. Ovaj prostrani stan ima ukupnu površinu od 70m2 i sastoji se od dve spavaće sobe, dnevne sobe, trpezarije sa kuhinjom. Takođe, stan ima terasu koja će vam omogućiti da uživate na otvorenom. Nalazi se na petom spratu zgrade koja ima ukupno 17 spratova.

Stan je nedavno renoviran i kompletno opremljen, tako da vam pruža udobnost i moderan ambijent. Uz to, zgrada ima lift za vašu dodatnu praktičnost. Parking je slobodan oko zgrade, što će vam olakšati svakodnevno parkiranje.

Lokacija stana je izuzetno povoljna, sa blizinom škola, vrtića, prodavnica i restorana. Takođe, javni prevoz je lako dostupan, što vam omogućava brz i jednostavan pristup ostalim delovima grada. Važno je napomenuti da su kućni ljubimci dozvoljeni, tako da možete uživati u stanu zajedno sa svojim četvoronožnim prijateljima.

Ne propustite priliku da iznajmite ovaj sjajan stan na Novom Beogradu. Kontaktirajte našu agenciju za nekretnine kako biste se dogovorili za obilazak stana i saznali više detalja. Očekujemo vaš poziv!

  • 70 m2
  • Namešten
  • 5 - sprat

BC PROPERTIES BEOGRAD
Agencija za nekretnine
Telefon: +381 64 00000 26
Email: info@bcproperties.rs

Send listing report

You already reported this listing

This is private and won't be shared with the owner.

Appointments

 

 / 

Sign in

Send Message

My favorites

Application Form

Claim Business

Share