IZDAVANJE – STAN: 70m2 – Blok 23, Novi Beograd,

  • 70 m2
  • Namešten
  • 10 - sprat

Ukoliko tražite savršeni dom, trosobni stan u 23. bloku Novog Beograda pruža neverovatno iskustvo modernog života na odličnoj lokaciji. Ovaj prelep stan izdvaja se svojom prostranom dnevnom sobom, odvojenom kuhinjom i dve spavaće sobe, sa predivnom terasom sa desetog sprata koja pruža nezaboravan pogled na reku i ceo Novi Beograd.

Dnevna soba odiše savremenim stilom, sa udobnim nameštajem i obiljem prirodne svetlosti koja dopire kroz velike prozore. Kuhinja je savršeno opremljena, sa svim modernim sadržajima i prostorom za pripremu ukusnih obroka. Dve spavaće sobe su takođe prostrane i udobne, sa velikim krevetima i garderoberima za odlaganje vaše garderobe i ličnih stvari.

Ovo je stan koji pruža luksuz, komfor i praktičnost na odličnoj lokaciji, idealno mesto za poslovne ljude ili porodice. Terasa sa desetog sprata pruža neverovatan pogled na grad i reku, idealnu za opuštanje i uživanje u lepoti grada.

Ako tražite moderan i udoban dom u centru grada, trosobni stan u 23. bloku Novog Beograda predstavlja savršen izbor. Kontaktirajte nas danas kako biste zakačili termin za razgledanje ovog neverovatnog doma.

BC PROPERTIES BEOGRAD
adresa: Trg Nikole Pašića 5, Beograd
telefon: +381 64 000 00 26
email: office@bcproperties.rs

  • 70 m2
  • Namešten
  • 10 - sprat

BC PROPERTIES BEOGRAD
Agencija za nekretnine
Telefon: +381 64 00000 26
Email: info@bcproperties.rs

Send listing report

You already reported this listing

This is private and won't be shared with the owner.

Appointments

 

 / 

Sign in

Send Message

My favorites

Application Form

Claim Business

Share