IZDAVANJE – STAN: 70m2 – Bulevar Kralja Aleksandra, Madridska, Zvezdara

  • 70 m2
  • Polunamešten
  • 5 - sprat

Predstavljamo Vam izuzetan pet-friendly stan koji se nalazi na vrlo atraktivnoj lokaciji u ulici Madridska na Zvezdari. Stan se prostire na 70 kvadratnih metara, nalazi se na petom spratu zgrade i sastoji se od dve prostrane spavaće sobe, što ga čini idealnim za život ili za poslovni prostor.

Stan je polunamešten, ali postoji mogućnost da se opremi prema Vašim željama i potrebama. S obzirom na to da je stan pet-friendly, kućni ljubimci su dobrodošli, što ga čini idealnim izborom za sve koji imaju četvoronožne prijatelje.

Lokacija ovog stana je vrlo povoljna jer se nalazi u blizini brojnih restorana, kafića, prodavnica i drugih mesta za zabavu. Zgrada u kojoj se nalazi stan je izuzetno održavana i poseduje lift, što olakšava pristup stanu. Zvezdara je poznata po miru i tišini, što će Vam omogućiti da uživate u svom novom domu.

Stan je idealan kako za život, tako i za poslovni prostor. Ukoliko tražite prostor u kojem ćete se osećati prijatno i ugodno, ovo je savršen izbor za Vas. Kontaktirajte nas i rezervišite svoj termin za obilazak ovog izuzetnog stana i uverite se sami u sve njegove prednosti.

BC PROPERTIES BEOGRAD
adresa: Trg Nikole Pašića 5, Beograd
telefon: +381 64 000 00 26
email: office@bcproperties.rs

  • 70 m2
  • Polunamešten
  • 5 - sprat

BC PROPERTIES BEOGRAD
Agencija za nekretnine
Telefon: +381 64 00000 26
Email: info@bcproperties.rs

Send listing report

You already reported this listing

This is private and won't be shared with the owner.

Appointments

 

 / 

Sign in

Send Message

My favorites

Application Form

Claim Business

Share