IZDAVANJE – STAN – 70m2: Dobračina, Stari grad

  • 70 m2
  • Namešten
  • 1 - sprat

Dobrodošli u vrhunac modernog luksuznog života! Sa zadovoljstvom vam predstavljamo izvanredan stan koji je dostupan za iznajmljivanje, sa impresivnih 70 kvadratnih metara elegantnog i inteligentno dizajniranog prostora. Ovaj predivan dom obećava stil života koji je ništa manje nego izvanredan.

Dok koračate u ovu sunčanu oazu, odmah ćete dočekati obilje prirodne svetlosti koja graciozno osvetljava svaki kutak. Strateški raspored stana omogućava sunčevim zracima da prodru kroz prostrane prozore, stvarajući atmosferu topline i spokoja.

Uživajte u raskoši i sofisticiranosti koju ovaj stan isijava, jer je svaki detalj pažljivo osmišljen kako bi pružio neuporediv nivo udobnosti i stila. Luksuzni završni detalji i visokokvalitetni materijali skladno se uklapaju, stvarajući ambijent koji je istovremeno vremenski neodređen i savremen.

Prostrani raspored prostora obuhvata 2,5 sobe, nudeći idealan aranžman za različite životne preferencije. Bilo da tražite mirno utočište ili svestran prostor za rad i opuštanje, ovaj stan lako prilagođava vaše potrebe.

Elegantna i moderna kuhinja san je svakog ljubitelja kulinarstva, opremljena najmodernijim aparatima i obiljem radnih površina, omogućavajući vam da ispustite svoju kulinarsku kreativnost. Pozivajući dnevni boravak besprekorno se povezuje sa trpezarijom, pružajući neprekidan protok za primanje gostiju ili uživanje u kvalitetnom vremenu sa voljenima.

Potom se povucite u mirno utočište spavaće sobe, oazu spokoja koja obećava mirne noći i osvežavajuća jutra. Pažljivo osmišljeno kupatilo nudi iskustvo slično odlasku u spa centar, sa luksuznim uređajima i pozivajućom atmosferom koja garantuje opuštanje i spokoj nakon napornog dana.

Nalazeći se na traženoj lokaciji, ovaj stan pruža pogodnost i pristupačnost do mnoštva sadržaja, uključujući renomirane restorane, živahna mesta za zabavu i izvanredne destinacije za šoping. Sa odličnom povezanošću sa prevozom u neposrednoj blizini, istraživanje grada i okoline je bez napora.

  • 70 m2
  • Namešten
  • 1 - sprat

BC PROPERTIES BEOGRAD
Agencija za nekretnine
Telefon: +381 64 00000 26
Email: info@bcproperties.rs

Send listing report

You already reported this listing

This is private and won't be shared with the owner.

Appointments

 

 / 

Sign in

Send Message

My favorites

Application Form

Claim Business

Share