IZDAVANJE – STAN: 70m2 – Kneza Miloša Residence, Savski venac, Beograd

  • 70 m2
  • Namešten
  • 5 - sprat

Luksuzni stan za izdavanje u Kneza Miloša Residence!

Imamo zadovoljstvo da Vam predstavimo naš novi luksuzni stan za izdavanje na duži period u jednoj od najprestižnijih zgrada u gradu - Kneza Miloša Residence. Stan se nalazi na petom spratu zgrade sa ukupnom površinom od 70m2.

Ovaj potpuno luksuzno opremljeni stan poseduje jednu spavaću sobu, prostranu dnevnu sobu, kompletno opremljenu kuhinju, moderno kupatilo i terasu sa predivnim pogledom. Stan takođe dolazi sa garažnim mestom, što je idealno za one koji žele da izbegnu parkiranje na ulici.

Kao stanar ovog luksuznog stana, imaćete pristup brojnim pogodnostima koje nudi Kneza Miloša Residence. Ova zgrada sadrži bazen, spa centar i teretanu, tako da će stanari moći da uživaju u zdravom životnom stilu bez napuštanja zgrade. Osim toga, zgrada ima i obezbeđenje 24/7, što će Vam pružiti mir i sigurnost.

Stan je dostupan odmah, pa ako ste zainteresovani za luksuzni život u jednoj od najboljih zgrada u gradu, ne propustite priliku da posetite našu agenciju za nekretnine i zakazati razgledanje stana.

Za dodatne informacije o ovom luksuznom stanu na izdavanje u Kneza Miloša Residence, molimo Vas da nas kontaktirate. Naši agenti za nekretnine su spremni da Vam pomognu u svemu što Vam je potrebno.

BC PROPERTIES BEOGRAD
adresa: Trg Nikole Pašiča 5, Beograd
telefon: +381 64 000 00 26
www.bcproperties.rs

  • 70 m2
  • Namešten
  • 5 - sprat

BC PROPERTIES BEOGRAD
Agencija za nekretnine
Telefon: +381 64 00000 26
Email: info@bcproperties.rs

Send listing report

You already reported this listing

This is private and won't be shared with the owner.

Appointments

 

 / 

Sign in

Send Message

My favorites

Application Form

Claim Business

Share