IZDAVANJE – STAN: 70m2 – Tašmajdan, Stari grad, Beograd

  • 70 m2
  • Namešten
  • 5 - sprat

U predivnoj ulici sa pogledom na Tašmajdanski park, u prilici smo da Vam ponudimo nesvakidašnji dvosoban stan od 70m2, potpuno renoviran i luksuzno sa puno ukusa opremljen. Ova nekretnina se nalazi na petom spratu, dvostrano je orijentisan, i veoma sunčan. Poseduje dužinom dnevnog boravka terasu sa pogledom na park, dok se iz trpezarije izlazi na veliku terasu koja gleda na dvorište zgrade.

Enterijer je svetlih boja, veoma toplog dizajna,a dvostrani kamin izmedju dnevnog boravka i trpezarije pravi je ukras ovog prostora, a pored toga ima i funkciju grejanja po potrebi.

Stan je kružnog tipa, pa se iz dnevnog boravka može ući u prostrano kupatilo sa jacuzzi kadom i tuš kabinom, veoma neobičnog enterijera.Kupatilo ima prirodni izvor ventilacije koji je zapravo francuski balkon i gleda na park, što je veoma neobično i avangardno.Iz kupatila se takodje ulazi u spavaću sobu, sa velikim plakarima, i bračnim krevetom.iz spavace sobe se moze uci u trpezariju koja je povezana sa kuhinjom kompletno opremljenom belom tehnikom i posudjem.

Sa terase koja je neobično velika za centar grada moze se ući u ostavu, tako da mesta za odlaganje hrane i potrebština ima dosta.U stanu postoji inverter klima kapaciteta dovoljnog za ceo prostor.Mesečni troškovi su oko 150€. Postoji parking za stanare zgrade u dvorištu koji nije numerisan i koriste ga stanari dva ulaza.

BC PROPERTIES BEOGRAD
adresa: Trg Nikole Pašića 5, Beograd
telefon: +381 64 000 00 26
email: office@bcproperties.rs

  • 70 m2
  • Namešten
  • 5 - sprat

BC PROPERTIES BEOGRAD
Agencija za nekretnine
Telefon: +381 64 00000 26
Email: info@bcproperties.rs

Send listing report

You already reported this listing

This is private and won't be shared with the owner.

Appointments

 

 / 

Sign in

Send Message

My favorites

Application Form

Claim Business

Share