IZDAVANJE – STAN: 70m2 – Ustanička, Voždovac, Beograd

  • 70 m2
  • Namešten
  • 6 - sprat

Predstavljamo vam raskošan trosoban stan u potpuno novoj zgradi na Voždovcu - savršen izbor za one koji traže luksuzan i komforan stan za iznajmljivanje.

Ovaj predivan stan se nalazi na 6. spratu i sastoji se od prostrane i elegantno uređene dnevne sobe koja se otvara ka modernoj kuhinji, dve luksuzno opremljene spavaće sobe i dva raskošna kupatila. Svaki deo stana je pažljivo osmišljen da zadovolji visoke standarde modernog života, dok istovremeno pruža toplu i ugodnu atmosferu doma.

Stan je potpuno opremljen modernim i udobnim nameštajem, uključujući novu belu tehniku i uređaje koji će olakšati vaš svakodnevni život. Osim toga, stan je obezbeđen video nadzorom, pružajući vam dodatnu sigurnost i mir.

Lokacija stana je još jedna prednost ovog objekta - u blizini su dostupni mnogi marketi, prodavnice, restorani i kafići, kao i prelepi park Šumice. Ova mirna i prijatna lokacija pružiće vam savršen beg od gradske gužve i buke.

Cena ovog stana uključuje sve troškove, što znači da nećete morati da brinete o dodatnim izdacima.

Ne propustite priliku da iznajmite ovaj raskošan trosoban stan u novoj zgradi na Voždovcu. Kontaktirajte nas odmah i zakazite svoj obilazak!

BC PROPERTIES BEOGRAD
adresa: Trg Nikole Pašića 5, Beograd
telefon: +381 64 000 00 26
email: office@bcproperties.rs

  • 70 m2
  • Namešten
  • 6 - sprat

BC PROPERTIES BEOGRAD
Agencija za nekretnine
Telefon: +381 64 00000 26
Email: info@bcproperties.rs

Send listing report

You already reported this listing

This is private and won't be shared with the owner.

Appointments

 

 / 

Sign in

Send Message

My favorites

Application Form

Claim Business

Share