➪ IZDAVANJE – STAN: 73m2 – Blok 23, Novi Beograd

  • 73 m2
  • Namešten
  • 7 - sprat

📏 73m2
💸 CENA: 1.000 €
📍 Blok 23, Novi Beograd

U ponudi imamo prelep stan za iznajmljivanje na odličnoj lokaciji u Bloku 23 na Novom Beogradu. Ovaj prostrani stan površine 73m2 nalazi se na sedmom spratu stambene zgrade sa liftom. Pogled sa terase je zaista prelep, a cela jedinica je obasjana obiljem prirodne svetlosti.

Stan je potpuno opremljen za iznajmljivanje na duži vremenski period, pružajući Vam udobnost i praktičnost. Sastoji se od prostrane dnevne sobe, dve udobne spavaće sobe, kompletno opremljene kuhinje, modernog kupatila i terase. Svaki kutak ovog stana je pažljivo osmišljen kako bi Vam pružio prijatan ambijent za život.

Lokacija ovog stana je izuzetno povoljna, sa blizinom svih potrebnih sadržaja i odličnom povezanošću sa ostalim delovima grada. Uz sve to, imate privilegiju uživanja u prelepom pogledu sa terase.

Ne propustite priliku da iznajmite ovaj stan u Bloku 23 na Novom Beogradu. Pozovite nas danas kako biste zakačili svoj lični obilazak. Naš profesionalni tim je tu da Vam pruži sve potrebne informacije i podršku tokom celog procesa iznajmljivanja.

BC PROPERTIES BEOGRAD
📞 +381 64 000 00 26
📍 Trg Nikole Pašića 5, Belgrade
✉️ office@bcproperties.rs

  • 73 m2
  • Namešten
  • 7 - sprat

BC PROPERTIES BEOGRAD
Agencija za nekretnine
Telefon: +381 64 00000 26
Email: info@bcproperties.rs

Send listing report

You already reported this listing

This is private and won't be shared with the owner.

Appointments

 

 / 

Sign in

Send Message

My favorites

Application Form

Claim Business

Share