IZDAVANJE – STAN: 75m2 – Jovana Rajića, Crveni krst, Vračar, Beograd

  • 75 m2
  • Namešten
  • 3 - sprat

Izdajemo trosoban stan u mirnom i prijatnom delu Vračara, u ulici Jovana Rajića, na trećem spratu stambene zgrade. Stan je površine 75m2 i sastoji se od dve prostrane spavaće sobe, kompletno opremljene kuhinje, modernog kupatila i terase koja pruža predivan pogled na okolinu.

Ova nekretnina je idealna za porodice i parove koji traže udoban i funkcionalan dom u blizini svih gradskih sadržaja. Lokacija stana je izuzetno povoljna, sa lako dostupnim prevozom i obiljem prodavnica, restorana, kafića i drugih objekata u okolini.

Stan je kompletno namešten i opremljen svim neophodnim aparatima i nameštajem, što će omogućiti novim stanarima da se brzo i lako smeste i uživaju u svom novom domu. Takođe, stan je veoma svetao i prozračan, sa prijatnom atmosferom i ambijentom koji će se dopasti svima koji u njemu borave.

Ukoliko želite da živite u mirnom i prijatnom kraju na Vračaru, a istovremeno da budete u blizini svih gradskih sadržaja, ovo je pravi stan za Vas. Za sve dodatne informacije i dogovor oko razgledanja stana, slobodno nas kontaktirajte i uverite se u sve prednosti ove sjajne nekretnine.

BC PROPERTIES BEOGRAD
adresa: Trg Nikole Pašiča 5, Beograd
telefon: +381 64 000 00 26
www.bcproperties.rs

  • 75 m2
  • Namešten
  • 3 - sprat

BC PROPERTIES BEOGRAD
Agencija za nekretnine
Telefon: +381 64 00000 26
Email: info@bcproperties.rs

Send listing report

You already reported this listing

This is private and won't be shared with the owner.

Appointments

 

 / 

Sign in

Send Message

My favorites

Application Form

Claim Business

Share