IZDAVANJE – STAN: 75m2 – K District, Kalemegdan, Dorćol, Beograd

  • 75 m2
  • Namešten
  • 4 - sprat

Imamo zadovoljstvo da Vam predstavimo izuzetno luksuzan stan za iznajmljivanje u prestižnom kompleksu K District, smeštenom blizu Kalemegdana i uz šetalište duž Dunava. Ova prelepa nekretnina prostire se na impresivnih 75m2 i kompletno je opremljena po najvišim standardima, pružajući vrhunski luksuz.

Stan se sastoji od elegantnih spavaćih soba, opremljenih sa svim potrebnim detaljima kako bi pružile maksimalnu udobnost. Prostrana dnevna soba sa terasom odiše sofisticiranim dizajnom i pruža očaravajući pogled. Kuhinja je moderno i funkcionalno dizajnirana, opremljena najnovijim kućnim aparatima, savršena za pripremu i uživanje u obrocima. Kupatilo odiše stilom i opremljeno je praktičnim dodacima, uključujući i mašinu za pranje i sušenje veša.

Stan je potpuno klimatizovan, sa klima uređajima u svim prostorijama, pružajući vam prijatnu atmosferu i kontrolu temperature tokom svih godišnjih doba. Dodatna pogodnost je obezbeđeno parking mesto u garaži zgrade, pružajući vam sigurnost i praktičnost.

Nekretnina se nalazi u najmodernijoj zgradi sa 24-časovnim obezbeđenjem, pružajući vam potpunu sigurnost i mir.

Ne propustite priliku da iznajmite ovaj izuzetno luksuzan stan u prestižnom K District kompleksu. Kontaktirajte nas danas kako biste zakazali lični obilazak i saznali više detalja. Naš stručni tim Vam je na raspolaganju da pruži sve dodatne informacije i podršku tokom celog procesa iznajmljivanja.

BC PROPERTIES BEOGRAD
Trg Nikole Pašića 5, Beograd
+381 64 000 00 26
www.bcproperties.rs

  • 75 m2
  • Namešten
  • 4 - sprat

BC PROPERTIES BEOGRAD
Agencija za nekretnine
Telefon: +381 64 00000 26
Email: info@bcproperties.rs

Send listing report

You already reported this listing

This is private and won't be shared with the owner.

Appointments

 

 / 

Sign in

Send Message

My favorites

Application Form

Claim Business

Share