IZDAVANJE – STAN: 75m2 – Španskih boraca, Novi Beograd

  • 75 m2
  • Namešten
  • Prizemlje

Želite da uživate u životu u prelepom stanu koji je moderan, prostran i ima sve što vam treba? Ovaj prostrani stan u prizemlju na Novom Beogradu je upravo takav dom! Sa ukupnom površinom od 75 kvadratnih metara, ovaj stan je opremljen svim neophodnim aparatima i priborom za ugodan i komforan boravak. Uz dnevni boravak, dve spavaće sobe, kupatilo i wc, ovaj stan takođe ima predivnu terasu.

Stan ima moderno uređene sobe sa velikim prozorima, što stvara osećaj otvorenosti i prostranosti. Tu su i neophodni aparati poput veš mašine, mašine sa sušilicom, usisivača i kablovske televizije.

Pored toga, stan se nalazi u jednom od najpopularnijih delova Novog Beograda, u neposrednoj blizini brojnih prodavnica, restorana i kafića. Zgrada je dobro povezana sa gradskim prevozom, što olakšava kretanje po gradu.

Ovaj stan je savršen izbor za one koji žele da žive u prostranom i udobnom stanu na odličnoj lokaciji sa svim pogodnostima savremenog načina života. Zakažite posetu i uverite se sami u kvalitet ovog stana.

BC PROPERTIES BEOGRAD
adresa: Trg Nikole Pašića 5, Beograd
telefon: +381 64 000 00 26
email: office@bcproperties.rs

  • 75 m2
  • Namešten
  • Prizemlje

BC PROPERTIES BEOGRAD
Agencija za nekretnine
Telefon: +381 64 00000 26
Email: info@bcproperties.rs

Send listing report

You already reported this listing

This is private and won't be shared with the owner.

Appointments

 

 / 

Sign in

Send Message

My favorites

Application Form

Claim Business

Share