➪IZDAVANJE – STAN: 80m2 – Vračar, Hram sv. Save

  • 80 m2
  • Polunamešten
  • 1 - sprat

📏 80m2
💸 CENA: 1.500 €
📍 Vračar, Beograd

Predstavljamo vam prelep stan koji je dostupan za iznajmljivanje na atraktivnoj lokaciji u Vračaru, u neposrednoj blizini Hrama sv. Save. Ovaj prostrani stan površine 80m2 kompletno je opremljen za vaš udoban i luksuzan život na duži vremenski period.

Sa dve prostrane spavaće sobe, svetlim dnevnim boravkom, moderno opremljenom kuhinjom i kupatilom, ovaj stan pruža sve što vam je potrebno za udoban i funkcionalan životni prostor. Uz to, stan poseduje i parking mesto za vaše vozilo, kako biste imali sigurno i praktično rešenje za parkiranje.

Nalazi se na izuzetno povoljnoj lokaciji blizu Hrama sv. Save, što vam omogućava laku dostupnost svim važnim objektima, uključujući prodavnice, restorane i ostale sadržaje. Takođe, dobro je povezan sa javnim prevozom, olakšavajući vam svakodnevne aktivnosti i putovanja.

Uživajte na otvorenom na terasi, koja je idealna za opuštanje i uživanje u svežem vazduhu. Ova moderna nekretnina pruža vam sve pogodnosti za udoban život i ispunjava sve vaše potrebe.

Ne propustite priliku da iznajmite ovaj prelep stan u samom srcu Vračara. Kontaktirajte nas odmah radi dodatnih informacija i zakazivanja obilaska stana.

BC PROPERTIES BEOGRAD
📞 +381 64 000 00 26
📍 Trg Nikole Pašića 5, Belgrade
✉️ office@bcproperties.rs

  • 80 m2
  • Polunamešten
  • 1 - sprat

BC PROPERTIES BEOGRAD
Agencija za nekretnine
Telefon: +381 64 00000 26
Email: info@bcproperties.rs

Send listing report

You already reported this listing

This is private and won't be shared with the owner.

Appointments

 

 / 

Sign in

Send Message

My favorites

Application Form

Claim Business

Share