IZDAVANJE – STAN: 83m2 – Dorćol, Stari grad, Beograd

  • 83 m2
  • Namešten
  • 5 - sprat

U samom srcu Starog grada, u popularnom delu Dorćola, nudimo Vam izuzetan stan za iznajmljivanje u neposrednoj blizini kompleksa Novi Dorćol. Ovaj moderno opremljen duplex prostire se na površini od 83m2 i pruža sve što je potrebno za udoban i stilizovan život.

Na prvom nivou ovog dupleksa nalazi se prostran dnevni boravak sa trpezarijom, savršen za okupljanje i opuštanje. Moderne kuhinje opremljene najnovijim aparatima pružaju idealno okruženje za pripremu ukusnih obroka. Takođe na prvom nivou se nalazi i toalet, kao i terasa gde možete uživati u svežem vazduhu i prijatnim trenucima.

Na drugom nivou duplexa nalaze se dve kompletno opremljene spavaće sobe, idealne za miran i udoban san. Tu se takođe nalazi i kupatilo, koje je moderno dizajnirano i opremljeno svim neophodnim sadržajima. Dodatnu prednost ovog stana pružaju zatvorene lođe, koje mogu biti mesto za opuštanje ili radni kutak.

Stan se nalazi na privilegovanom mestu u Dorćolu, blizu različitih sadržaja, restorana, kafića i prodavnica, pružajući vam jedinstvenu mogućnost da istražite šarm ovog istorijskog dela grada.

Ne propustite priliku da iznajmite ovaj moderni duplex stan u popularnom delu Dorćola. Pozovite nas danas i zakažite lični obilazak kako biste se uverili u sve pogodnosti i lepotu ove nekretnine. Naš stručni tim je tu da Vam pruži sve dodatne informacije i podršku tokom celog procesa iznajmljivanja.

BC PROPERTIES BEOGRAD
adresa: Trg Nikole Pašiča 5, Beograd
telefon: +381 64 000 00 26
www.bcproperties.rs

  • 83 m2
  • Namešten
  • 5 - sprat

BC PROPERTIES BEOGRAD
Agencija za nekretnine
Telefon: +381 64 00000 26
Email: info@bcproperties.rs

Send listing report

You already reported this listing

This is private and won't be shared with the owner.

Appointments

 

 / 

Sign in

Send Message

My favorites

Application Form

Claim Business

Share