IZDAVANJE – STAN: 86m2 – Gospodara Vučića, Vračar, Južni bulevar, Beograd

  • 86 m2
  • Namešten
  • 4 - sprat

Izdajemo potpuno namešten stan površine 86m2 na četvrtom spratu zgrade bez lifta u ulici Gospodara Vučića, kod Južnog bulevara. Stan se sastoji od dve spavaće sobe, prostrane dnevne sobe, kompletno opremljene kuhinje sa svim aparatima, modernog kupatila i terase sa prelepim pogledom na grad.

Stan je idealan za porodice ili grupe prijatelja koji žele da uživaju u gradu, ali i da imaju svoj miran kutak. Dnevna soba je prostrana i udobna, a kuhinja je potpuno opremljena, što omogućava pripremu ukusnih obroka. Spavaće sobe su opremljene sa udobnim krevetima i prostorom za odlaganje odeće.

Kupatilo je moderno opremljeno, sa tuš kabinom i svim neophodnim dodacima. Terasa je prostrana i pruža predivan pogled na grad. Lokacija stana je izvanredna, u blizini Južnog bulevara i svih neophodnih sadržaja, kao što su prodavnice, restorani, kafići i javni prevoz.

Stan je dostupan odmah i spremno čeka svoje nove stanare. Kontaktirajte nas da biste zakazali obilazak stana i osetili njegovu udobnost i funkcionalnost.

BC PROPERTIES BEOGRAD
adresa: Trg Nikole Pašića 5, Beograd
telefon: +381 64 000 00 26
email: office@bcproperties.rs

  • 86 m2
  • Namešten
  • 4 - sprat

BC PROPERTIES BEOGRAD
Agencija za nekretnine
Telefon: +381 64 00000 26
Email: info@bcproperties.rs

Send listing report

You already reported this listing

This is private and won't be shared with the owner.

Appointments

 

 / 

Sign in

Send Message

My favorites

Application Form

Claim Business

Share