IZDAVANJE – STAN: 97m2 – Kneginje Ljubice, Dorćol, Stari grad, Beograd

  • 97 m2
  • Namešten
  • Visoko prizemlje

Otvorite vrata ovog izuzetnog stana i osetite eleganciju i stil koji će vas dočekati na svakom koraku. Lokacija ovog stana na popularnom Dorćolu u ulici Kneginje Ljubice, idealna je za one koji traže život u samom centru grada, u neposrednoj blizini svih bitnih znamenitosti i događaja.

S ovom nekretninom dobijate ukupno 97 kvadratnih metara najsavremenije opremljenog prostora, raspoređenog na tri spavaće sobe, dnevnu sobu, kompletno opremljenu kuhinju i kupatilo. Sve sobe su elegantno uređene i prirodno osvetljene, stvarajući osećaj prostranosti i udobnosti.

Kuhinja u ovom stanu je savršeno dizajnirana i opremljena svim potrebnim elementima za savremen način života. Kupatilo je takođe moderno i opremljeno svim neophodnim sanitarijama i tuš kabinom.

Jedna od ključnih prednosti ovog stana je prostorija za odlaganje garderobe, koja vam omogućava da uredno održavate svoje stvari i održavate red u stanu.

Osim toga, stan ima i zajedničku terasu na krovu zgrade, koja pruža predivan pogled na grad i idealna je za opuštanje nakon dugog dana.

Stan je kompletno namešten i opremljen svim elementima potrebnim za savremeni život, uključujući i visokokvalitetnu opremu za zabavu i klimatizaciju. Ovaj stan je idealan za one koji cene stil, udobnost i kvalitetan životni stil.

Ukratko, ovaj izuzetni stan na Dorćolu nudi elegantan i savremen prostor za život, savršeno dizajniran za one koji cene luksuz, udobnost i praktičnost. Ovaj stan je idealan izbor za one koji traže savršeno mesto za život u samom srcu Beograda. Ne propustite priliku da postanete deo ovog izuzetnog naselja i uživate u svim pogodnostima koje ono nudi!

BC PROPERTIES BEOGRAD
adresa: Trg Nikole Pašiča 5, Beograd
telefon: +381 64 000 00 26
www.bcproperties.rs

  • 97 m2
  • Namešten
  • Visoko prizemlje

BC PROPERTIES BEOGRAD
Agencija za nekretnine
Telefon: +381 64 00000 26
Email: info@bcproperties.rs

Send listing report

You already reported this listing

This is private and won't be shared with the owner.

Appointments

 

 / 

Sign in

Send Message

My favorites

Application Form

Claim Business

Share