IZDAVANJE – STAN: 40m2 – Andrićev Venac, Skupština, Stari grad, Beograd

  • 40 m2
  • Namešten
  • 4 - sprat

Sa zadovoljstvom Vam predstavljamo predivan stan koji se nalazi na ekskluzivnoj lokaciji u samom srcu Beograda. Ovaj jedinstveni stan veličine 40m2 poseduje jednu spavaću sobu, dnevnu sobu, moderno opremljenu kuhinju i kupatilo. Sve prostorije su ukusno uređene sa pažljivo odabranim detaljima koji čine ovaj stan idealnim izborom za one koji žele da uživaju u luksuznom i udobnom životnom prostoru.

Jedna od najatraktivnijih karakteristika ovog stana je predivan pogled na park i dve skupštine koji se pruža iz prozora dnevne sobe. Ova neverovatna panorama oduzima dah i daje poseban osećaj ekskluzivnosti i mira u ovom predivnom stanu.

Stan je opremljen modernim uređajima za Vaš udoban boravak, uključujući klima uređaj, centralno grejanje i potpuno opremljenu kuhinju. Sve u svemu, ovo je idealan izbor za one koji žele da žive na ekskluzivnoj lokaciji u centru grada, sa neverovatnim pogledom i svim udobnostima koje savremeni život zahteva.

Ulaz u zgradu je prostran i uređen sa mnogo ukusa, a ispred zgrade se nalazi predivan park koji pruža mir i tišinu od gradske vreve. Stan se nalazi na pešačkoj udaljenosti od najpoznatijih restorana, kafića, prodavnica i kulturnih institucija.

Ne propustite ovu izvanrednu priliku da iznajmite stan na najtraženijoj lokaciji u Beogradu. Kontaktirajte nas odmah kako biste zakazali obilazak i videli ovaj predivni stan.

BC PROPERTIES BEOGRAD
adresa: Trg Nikole Pašiča 5, Beograd
telefon: +381 64 000 00 26
www.bcproperties.rs

  • 40 m2
  • Namešten
  • 4 - sprat

BC PROPERTIES BEOGRAD
Agencija za nekretnine
Telefon: +381 64 00000 26
Email: info@bcproperties.rs

Send listing report

You already reported this listing

This is private and won't be shared with the owner.

Appointments

 

 / 

Sign in

Send Message

My favorites

Application Form

Claim Business

Share