IZDAVANJE – STAN/POSLOVNI PROSTOR: 65m2 + 25m2 terasa- Kosančićev venac, Stari grad, Beograd

  • 90 m2
  • Prazan
  • Prizemlje

Tražite savršen poslovni prostor u centru Beograda? Imamo sjajnu ponudu za Vas!

Predstavljamo Vam fantastičan stan/poslovni prostor na Kosančićevom vencu, u ulici Srebrenička, na jednoj od najatraktivnijih lokacija u Beogradu.

Ovaj komforni poslovni prostor prostire se na površini od 90m², a posebnu pogodnost pruža prostrana terasa od 25m², koja će Vam omogućiti opuštanje i uživanje na otvorenom tokom pauze ili nakon posla.

Poslovni prostor se sastoji od recepcije, dve velike prostorije, kupatila, opremljene kuhinje, dvorišta i ostave. Zgrada u kojoj se poslovni prostor nalazi je kompletno renovirana i spada u jednu od najlepših zgrada na Kosančićevom vencu, u neposrednoj blizini stare Narodne biblioteke.

Ovaj poslovni prostor je idealan za različite delatnosti, kao što su advokatske kancelarije, IT kompanije, marketinške agencije i slično. Osim toga, lokacija i prostranost prostora omogućavaju različite namene, pa čak i mogućnost preuređenja u stan.

Ukoliko ste zainteresovani za ovaj predivni poslovni prostor, kontaktirajte nas što pre kako bismo organizovali razgledanje i pružili Vam sve potrebne informacije. Ne propustite priliku da Vaš posao zaživi na jednoj od najatraktivnijih lokacija u Beogradu!

Cena 900 EUR

BC PROPERTIES BEOGRAD
adresa: Trg Nikole Pašiča 5, Beograd
telefon: +381 64 000 00 26
www.bcproperties.rs

  • 90 m2
  • Prazan
  • Prizemlje

BC PROPERTIES BEOGRAD
Agencija za nekretnine
Telefon: +381 64 00000 26
Email: info@bcproperties.rs

Send listing report

You already reported this listing

This is private and won't be shared with the owner.

Appointments

 

 / 

Sign in

Send Message

My favorites

Application Form

Claim Business

Share