POSLOVNI PROSTOR – LOKAL: 56m2 – Carice Milice, Zeleni Venac, Beograd

  • 56 m2
  • Prazan
  • Prizemlje

Predstavljamo vam jedinstvenu priliku za iznajmljivanje prostora koji se nalazi na prestižnoj lokaciji - Zeleni Venac, u ulici Carice Milice. Ovaj prostor, smešten u prizemlju, prostire se na tri nivoa, pružajući vam obilje prostora za raznovrsne poslovne aktivnosti.

Sa svojih 56m2, ovaj lokal se ističe svojom jedinstvenom arhitekturom i karakterom. Nalazi se u ulazu odlično očuvane stare zgrade, koja dodatno doprinosi njegovom šarmu i autentičnosti. Prostor je veoma prostran i funkcionalan, pružajući vam mogućnosti za kreativno uređenje prema vašim potrebama.

Ova lokacija je poznata po svojoj živoj atmosferi i prometnom okruženju, što je idealno za privlačenje velikog broja posetilaca i potencijalnih kupaca. Svojom blizinom glavnih saobraćajnih arterija i javnog prevoza, omogućava laku dostupnost i dobru vidljivost.

Ne propustite priliku da budete deo ove atraktivne poslovne destinacije. Kontaktirajte nas danas kako biste rezervisali svoj termin za obilazak ovog posebnog prostora. Naš stručni tim će vam rado pružiti sve dodatne informacije i pomoći vam da ostvarite svoje poslovne ambicije na ovoj prestižnoj lokaciji.

  • 56 m2
  • Prazan
  • Prizemlje

BC PROPERTIES BEOGRAD
Agencija za nekretnine
Telefon: +381 64 00000 26
Email: info@bcproperties.rs

Send listing report

You already reported this listing

This is private and won't be shared with the owner.

Appointments

 

 / 

Sign in

Send Message

My favorites

Application Form

Claim Business

Share