➪ PRODAJA – KUĆA: 135m2 – Petrovčić, Srem, Beograd

  • 135 m2
  • Polunamešten

📏 135m2
💸 CENA:69.000€
📍 Petrovčić, okolina Beograda, Srem

Predstavljamo vam ovu prelepu kuću koja je dostupna za prodaju u mirnoj okolini Srema, u opštini Petrovčić, nedaleko od Beograda. Ova prostrana kuća prostire se na površini od 135 kvadratnih metara i raspoređena je na dva nivoa i potkrovlje.

Na gornjem spratu kuće nalaze se 2 spavaće sobe i 1 kupatilo, pružajući privatnost i udobnost za vašu porodicu. Donji sprat obuhvata kuhinju, spavaću sobu i kupatilo, dok potkrovlje pruža dodatni prostor za vaše potrebe. Sveukupno, kuća ima tri nivoa, svaki površine 58 kvadratnih metara, uz dodatak kosina u potkrovlju.

Kuća je uknjižena na 58 kvadratnih metara, dok je plac na kojem se nalazi površine 5 ari. Ova prostrana parcela pruža vam mogućnosti za uređenje i kreiranje sopstvenog dvorišta prema vašim željama.

Ova kuća je idealna za one koji žele da uživaju u miru i prirodi, a opet imaju blizinu svih važnih sadržaja. Okolina Beograda pruža vam mogućnost da istovremeno uživate u ruralnom okruženju, a da imate pristup urbanim pogodnostima.

Ne propustite priliku da postanete vlasnik ove predivne kuće. Za dodatne informacije i zakazivanje obilaska, slobodno nas kontaktirajte odmah.

BC PROPERTIES BEOGRAD
📞 +381 64 000 00 26
📍 Trg Nikole Pašića 5, Belgrade
✉️ office@bcproperties.rs

  • 135 m2
  • Polunamešten

BC PROPERTIES BEOGRAD
Agencija za nekretnine
Telefon: +381 64 00000 26
Email: info@bcproperties.rs

Send listing report

You already reported this listing

This is private and won't be shared with the owner.

Appointments

 

 / 

Sign in

Send Message

My favorites

Application Form

Claim Business

Share