➪ PRODAJA – KUĆA: 340m2 – Delibatska peščara, Vojvodina

  • 340 m2
  • Namešten
  • Prizemlje

IZUZETNA NEKRETNINA U PONUDI - EKONOMSKI POTENCIJAL ZA SEOSKI TURIZAM, TURIZAM, RESTORAN, MINI HOTEL, KONJICKI KLUB.

Ova nekretnina u Deliblatskoj peščari predstavlja pravi raj za ljubitelje konja, turiste, kao i za one koji žele da se bave seoskim turizmom. Nalazi se na samo 5 minuta hoda od aqua parka, hotela, restorana i staza za šetnju i vožnju bicikla, što je idealno za turiste koji traže odmor u prirodi. Ovo imanje ima impresivnu površinu od 340 m2 sa dve odvojene stambene kuće i 8 spavaćih soba, 4 kupatila, 3 kuhinje i 4 dnevne sobe, što je idealno za organizovanje mini hotela. Takođe, poseduje stalu sa vrhunskim boksovima za smeštaj 5 konja, što je izuzetno povoljno za one koji žele da pokrenu konjički klub.

Ova nekretnina ima i izvrsne pogodnosti za smeštaj hrane za konje, alata i druge potrebe u preko 150 m2 pomoćnih prostorija, uključujući originalnu Vojvođansku pušnicu. Vec 3 godine deo toga se iznajmljuje turistima koji su imali samo reči hvale. U dvorištu se nalazi bazen sa svom opremom za uživanje u letnjim mesecima, a velika terasa sa zidanim roštiljem i letnjom kuhinjom pruža nezaboravan ambijent za uživanje i druženje u letnjim mesecima. Manež za jahanje i jahanje kroz borove šume su samo neke od dodatnih pogodnosti.

Grejanje u nekretnini je obezbeđeno inverter klima uređajima i drva, a dve Total TV antene i Wi-Fi omogućavaju digitalnim nomadima da ovde rade i uživaju. Ova nekretnina se nalazi na samo 55 minuta od Beograda, što je idealno za one koji žele da uživaju u prirodi, a istovremeno ostanu blizu grada. Sve u svemu, ovo imanje predstavlja izuzetnu priliku za pokretanje posla u seoskom turizmu, restoranu, mini hotelu ili konjičkom klubu, ali i za one koji traže nezaboravan odmor u prirodi.

Ozakonjeno i papiri uredni. Vlasnik 1/1.

Cena: 289 000 evra

BC PROPERTIES BEOGRAD
adresa: Trg Nikole Pašiča 5, Beograd
telefon: +381 64 000 00 26
www.bcproperties.rs

  • 340 m2
  • Namešten
  • Prizemlje

BC PROPERTIES BEOGRAD
Agencija za nekretnine
Telefon: +381 64 00000 26
Email: info@bcproperties.rs

Send listing report

You already reported this listing

This is private and won't be shared with the owner.

Appointments

 

 / 

Sign in

Send Message

My favorites

Application Form

Claim Business

Share