PRODAJA – KUĆA: Diplomatska kolonija, DEDINJE, Beograd

  • 1034 m2
  • Polunamešten

1.OGRADA DVORISTA

Dvoriste stvarne povrsine 13 ari je sa ulicne strane ogradjeno visokom ogradom od masivnogdja punog profila rucno kovanog gvoždja , kvadratnog preseka.U zoni dvorista gde je bazen sa unutrasnje strane ograde su montirane celicne table koje onemogucuju posmatranje sa ulice.Tri strane dvorista do komsijskih placeva su ograde zidane punom dobro pecenom ciglom , lucnog oblika velike visine prema zadnjem delu dvorista.

Izvedena je armirano betonska monolitna konstrukcija u svemu po vazecim propisima ukljucujuci uslove za VII-mu seizmicku zonu.Svi lukovi , profilacije na stubovima , fasadi , balkonima , terasama i simsu su od armiranog betona isvedenog u kalupima i profilisanim oplatama.

2. ZIDOVI OBJEKTA

Noseći i pregradni zidovi su zidani punom dobro pecenom ciglom u produznom malteru.Zastita hidroizolacije i termoizolacije (sendvič zid) je zidana punom ciglom d=12cm sa arm.betonskim serklazima.

3. KROV
Krovna konstrukcija je od jelove gradje prve klase , zasticene insekticidima.Celom povrsinom krova je izveden dupli dascani patos sa parnom branom i termoizolacijom.Zona u kojoj je termoizolacija krova je povezana sa zonom termoizolacije zidova i ugradjene su resetke za protok i odvetravanje vazduha (difuzioni kanali ).Pokrivac je od romboidno secenih bakarnih ploca (Šifer ).Horizontalni i vertikalni oluci kao i ostala limarija su od bakarnog lima.

4. STOLARIJA
Sva stolarija je od prvoklasne hrastove gradje kontrolisane vlaznosti specijalnog izgleda i dimenzija .Unutrasnja stolarija ,
radijatorske maske i police su zasticene Italijanskim prvoklasnim lakovima.Fasadna stolarija je je bojena poliuretanskim bojama i zastakljena termopan staklom.Na zastakljenoj terasi stolarija je aliminijumska zasticena pecenim lakom.

5. FASADA
Svi delovi fasade su oblozeni vestackim kamenom od belog cementa sa pikovanim
kanelurama.

6. HIDRO I TERMOIZOLACIJE
Objekat je izveden u hidrizolovanoj " kadi " koja lezi na drenaznom sloju a izvedena je od " repanol " specijalno lepljenih traka koje su zasticene betonskim oblogama i zidovima od pune cigle. Termoizolacija zidova i krova je od prirodne trske zasticene inskticidima u tvrdo pakovanim jastucima od debelih varenih plasticnih folija.

7. GREJANJE , HLADJENJE I VENTILACIJA
Fancoil aparati smesteni u nisama greju i hlade sve prostorije sem garaze i tehnickih prostorija.Čiler na krovu je povezan sa velikom elektricnom toplotnom pumpom " vazduh-voda "koja štedi do 60% elektricne energije.Termostatska regulacija omogucava komforno i racionalno koriscenje. Podno grejanje kao dodatak je u centralnom holu i staklenoj basti.

Objekat raspolaze opremom i instalacijom ventilacionih kanala u svim prostorijama tako da moze da se izvrsi izvlacenje kompletnog vazduha i ubaci pripremljeni zagrejani vazduh , automatski regulisanim tajmerima.Voda za dvorisni bazen moze da se greje preko toplotne pumpe a njen hemijski tretman je obezbedjen bazenskom opremom.

8. ELEKTROINSTALACIJE
Napajanje objekta je izvrseno podzemnim kablom snage 140kw.Intalacija je izvedena u svemu po najnovijim propisima sa atestiram kablovima i automatskim osiguracima.Uzemljenje je izvedeni u ab konstrukciji objekta i povezano sa bakarnim krovom.

9. SPECIJALNE INSTALACIJE
Objekat je opremljen sledecim instalacijama :
- podnim elektrogrejacima na ulazu i ispred garaze
- protivpozarnim javljacima
- protivprovalnom instalacijom
- video nadzorom
- daljinskim upravljanjem kapije i garaznih vrata
- ADSL - telefonskom instalacijom interneta
- Instalacijom interneta optickim kablovima za smart televiziju
- telefonskim intalacijama za fiksnu telefoniju
- centralnim upravljanjem opreme za grejanje , hladjenje i ventilaciju

10. VODOVOD I KANALIZACIJA
Instalacije vodovoda su od kvalitetnih cevi zasticenih od smrzavanja.Instalacija kisne i fekalne kanalizacije su izvedene u svemu po propisima sa dovoljnim brojem revizionih sahti u slucaju zacepljenja.

11. BAZEN I SAUNA
U dvoristu se nalazi otvoreni bazen duzine 17m i dubine od 30 do 200 cm snabdeven kompletnom tehnikom , i tusevima.Pored bazena je "suva" sauna za 5 osoba sa kompletnom opremom.

  • 1034 m2
  • Polunamešten

BC PROPERTIES BEOGRAD
Agencija za nekretnine
Telefon: +381 64 00000 26
Email: info@bcproperties.rs

Send listing report

You already reported this listing

This is private and won't be shared with the owner.

Appointments

 

 / 

Sign in

Send Message

My favorites

Application Form

Claim Business

Share